Soutěžte s PORFIXem o 6×100 tisíc

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
14. 4. 2021
0 komentářů
Soutěžte s PORFIXem o 6×100 tisíc
Komerční
Stavební sezona začala. A přestože je svět momentálně vzhůru nohama, touhu bydlet ve vlastním zastaví jen máloco. Přání a sny si chceme plnit celý život.

Pokud právě stojíte před rozhodnutím, zda (nebo kdy) se pustit do stavby rodinného domu, zkusíme vám trochu pomoci.

Pojďte štěstí naproti a zapojte se do soutěže Když doba bere, PORFIX rozdává! Získáte šanci vyhrát na stavbu nového bydlení 100 000 korun.

Podmínky jsme nastavili víc než jednoduše. Nechte si u našich specialistů spočítat spotřebu materiálu, na jejím základě pak kupte nejméně 30 m3 pórobetonových tvárnic PORFIX a zaregistrujte se do soutěže na webu www.porfix.cz. Pak už si jen držte palce, zbytek je na nás.

Ve dvou kolech vylosujeme celkem 6 stavebníků, kterým PORFIX refunduje náklady na stavbu ve výši 100 000 korun. Stačí doložit doklad o zaplacení materiálu v termínu 1. ledna – 30. září 2021. Losování se uskuteční v červenci  a v říjnu.

„Rozhodli jsme se pomoci stavebníkům v náročně době a ukázat jim, že PORFIX mají vždy na své straně. Díky výpočtu spotřeby stavebního materiálu, který nabízíme zdarma, a řadě dalších příjemných služeb jako zapůjčení pily nebo založení stavby, se do realizace vlastního projektu může pustit téměř každý. Stačí se podívat na naše webové stránky a projít si reference zákazníků,“ říká Tomáš Novák, manažer marketingu PORFIXu s tím, že neméně důležitým motivem bylo vnést do stavební sezony trochu zábavy.

Zapojte se do soutěže Když doba bere, PORFIX rozdává! Společně můžeme vytvořit velké věci. Nenecháme vás v tom.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku