SVEPOMOCÍ.CZ - zavřete oči, odcházím!

Autor: Majky & L.A. (19 příspěvků)
4. 12. 2020
63 komentářů
SVEPOMOCÍ.CZ - zavřete oči, odcházím!
Příspěvek stavebníka

Proč tohle a proč támhle to...

Možná jsem teď mnoho lidí zaskočil nebo znejistil. To určitě není mým cílem. Ne, svepomoci nejspíš nekončí, ale já zřemě budu a není to lehké. Proto bych se Vás tu chtěl všech, kteří tu jsou a čtou a inspirují se, zda to cítíte také tak.

Letos,(myslím, že to bylo letos), co se svepomocí.cz rozhodlo pro změnu. Pro změnu jak vizuální, tak technickou a bohužel z mé strany je to změna k horšímu. Dal jsem svépomocí čas, abych ji nekřivdil a zkusil se tomu novému "čemu si", dát šanci, ale musím říci, že z hezkého a útulného webu pro lidi jako jsem já, pro lidi, co si postavili tak akorát lodičku z papíru a to ještě v nevalné kvalitě, udělali web o komerčních příspěvkách ala Blesk a úvodní stránce ala WIN10 (bloky karet od lidí). Bohužel i Bill Gates zjistil, že je to zbytečně přeplácané a lidem se to zkrátka nelíbí a tak to pro další operační software vizionářsky odstranil. Bohužel svepomoci jde touto cestou dál a pokud jste si všimli, jako já, že spousta lidí tak nějak najednou mizí jako voda na sluníčku a příspěvků je tu jako šafránu, zřejmě se nemýlím. I já bohužel sjiždím tuto pachuť dříve příjemného prostředí a dnes tak nějak webu bez chuti a nápadu.

Co dříve bylo hezké a přehledné je dnes jako japonský automat na jídlo. Je tu velká svítící krabice se spousty tlačítek, ale stejně jsou ve všem nudle :).

Bohužel i příspěvky jako takové, které už zřejmě neprocházejí korekcí nebo je to již automat, jsou zoufalé. Inspirace typu: "Chtěli jsme pozemek a tak jsme si ho koupili." o cca 10 větách, z kterých se dozíte, že opravdu chtěli pozemek a opravdu si ho koupili, mi navozuje pocit zoufalství a vhání otázku, zda jsou tu ještě normální stavebníci nebo zda se server svepomoci nechal natáhnout do auta na sladký bonbón od strejdy.

Je mi smutno a líto toho, kam se dobrý nápad na skvělý web dostal.

Pro mne nejspíš tato cesta končí. Zatím jsem jednou nohou na břehu a druhou v lodi a proto bych chtěl znát také Váše dojmy a postřehy.

Vidíte to stejně? Jaké jsou vaše pocity z nového webu? Co se vám líbí a nelíbí?

Třeba ještě není pozdě, ale....

Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama