Technická pomoc na stavbě HELUZ

Autor: HELUZ (60 příspěvků)
14. 7. 2020
0 komentářů
Redakční článek
Technická pomoc na stavbě je služba společnosti HELUZ, která pomáhá stavebníkům s dokonalým zarovnáním zakládací malty po zdivo z broušený cihel.

Službu je vhodné si objednat 2 až 3 týdny před zahájením samotného zdění. Pak přijede technik společnosti Heluz, který si s sebou přiveze zakládací soupravu, nivelační přístroj a lať. Pomocí těchto pomůcek vyrovnává platle zakládací soupravy, mezi které se strhává zakládací malta s velmi dobrou přesností.

Co je potřeba zajistit před příjezdem technika?

Je důležité myslet na připravenost staveniště. Před příjezdem technika už by měly být hotové hydroizolace, ideálně natavené asfaltové pásy a v případě PVC folií doporučuji celkové přebetonování kvůli zpracování malty.

Také je potřeba zajistit dostatečné množství personálu. Ideálně 3 lidi – zedníky, kteří připravují maltu, rozváží ji a strhávají. Mezitím technik vyrovnává přípravky zakládací soupravy do roviny.

Reklama

Nesmíme zapomenout na míchačku, abychom mohli připravit dostatek malty včas a nezdržovali se. Patří k tomu samozřejmě také klasické zednické vybavení, jako je kolečko, zednická lžíce, vodováha, fanka, kýble na vodu, ale také voda a elektřina. Je to klasická zedničina.

Jak si službu objednat a kolik bude stát

Službu si můžete objednat přes naše webové stránky www.heluz.cz, kde si ve službách najdete „Technická pomoc na stavbě“. Následně si přes e-mail nebo telefonicky s naší kolegyní vyjasníte, co služba obnáší, kdy a kde se zrealizuje a zaplatí.

Cena služby je 4500 Kč za 5 hodin technika na stavbě.

Reklama

Znamená to, že technik pomáhá vyrovnávat maltu pomocí nastavování zakládací sady a nivelačního přístroje. Samozřejmě ale dokáže poradit i s dalšími pracemi zdění, například jak zakládat rohy apod.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
HELUZ (60 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.heluz.cz800 212 213
U Cihelny 295, 373 65 Dolní Bukovsko
Poslat poptávku