Chystáte se nakupovat stavební materiál? Víme, jak můžete ušetřit

Autor: Jana Švec (14 příspěvků)
Kategorie: Financování
18. 9. 2020
0 komentářů
Chystáte se nakupovat stavební materiál? Víme, jak můžete ušetřit
Redakční článek
Stavíte či rekonstruujete? Pak se vám určitě hodí každá ušetřená koruna. A my vám přinášíme tip, díky kterému neutratíte zbytečně mnoho. V akci „Stavte výhodně“ můžete získat poukazy s různými slevami.

Na stavebníky čekají slevy až 35 % na zdivo, strop a překlady Porotherm31 % na střešní tašky Tondach. Využít můžete ale také až 40 % na výrobky Schiedel, což jsou nejprodávanější komínové systémy u nás i v Evropě a nově i řízené větrání s rekuperací KombiAir. To ale zdaleka nejsou všechny slevy, které mohou stavitelé získat. Ve hře je také 50 % sleva na trubky Pipelife.

Ušetřit ale můžete nejen při nakupování stavebního materiálu. Slevu až 3000 Kč (bez DPH) totiž získáte i na své nové dveře a okna. Tu nabízí největší výrobce oken a dveří s tepelnou a zvukovou izolací – Vekra. A kdo se chystá na koupelny a kuchyně, toho určitě potěší 3 grafické návrhy koupelny v ceně jednoho a montáž kuchyně zdarma od společnosti Siko.

Chystáte se nakupovat stavební materiál? Víme, jak můžete ušetřit

Už žádné kompromisy!

Při stavbě domu se rozhodně nevyplatí dělat ústupky v kvalitě. Někdy ale bohužel finance nedovolí zvolit vždy nejvyšší kvalitu.

Díky této akci, do níž se zapojila řada známých výrobců a značek, už nemusíte vybírat mezi cenou a kvalitou. Se slevovým poukazem můžete stavět kvalitně, a přitom neutratit všechny své úspory.

Reklama

Pro koho jsou slevy určeny?

Sleva je určena pro všechny, kteří se chystají stavět či rekonstruovat rodinný dům. Stačí na stránce stavtevyhodne.cz vyplnit registrační formulář a vaše sleva už je na cestě k vám.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Švec (14 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací