Okna a dveře

Autor: Pavel Tesárek (50 příspěvků)
17. 5. 2011
2 komentáře
Příspěvek stavebníka
24.5.2010 - Po obeslání několika firem s poptávkou na dodání oken jsme jako dodavatele vybrali firmu Windoors Příbram. Firma měla v době, kdy jsme sháněli okna akci: trojsklo za cenu dvojskla.

Do firmy jsme poslali projekt domu a nechali si vypracovat orientační cenovou nabídku. Po odsouhlasení nabídky jsme se domluvili na osobní schůzce přímo na stavbě a zaměření oken. Při osobní schůzce jsme s Ivou podle vzorníku vybrali také venkovní dekor oken a provedení vstupních dveří.

Okna máme plastová s trojsklem vevnitř bílá s venkovním dekorem ořech. Rám je 6-ti komorový s označením IDEAL 7000 80mm.

Při zdění hrubé stavby jsme používali v místě oken a dveří krajové cihly, do kterých jsme před montáží oken vyřízli na vnější straně malou drážku pro budoucí umístění vodících lišt k venkovním roletám a do zbývajícího prostoru jsem nalepil polystyren tloušťky 40mm.

Reklama

Montáž oken probíhala 1 den a s prací řemeslníků jsem byl velmi spokojen. Kvalitu a izolační schopnost oken budu schopen hodnotit až po první zimě, kterou v domě strávíme.

Jak si postupně celá stavba sedá a okna s trojsklem jsou těžká je čas od času třeba okna trochu seštelovat. Protože na jaře bylo třeba provést štelování většiny oken, zavolal jsem do firmy Windoors a bez jakýchkoliv problémů jsme se domluvili na termínu, kdy k nám přijel technik, celý dům prošel a okna seřídil.

Náklady

Název položkyCena
Celkové náklady na okna
120 000 Kč
Celkem120 000 Kč
Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek
Pavel Tesárek (50 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací