Omítky

Autor: Aleš (25 příspěvků)
Kategorie: omítky a štuky
10. 11. 2009
7 komentářů
Omítky
Příspěvek stavebníka
Na omítkách se dá hodně ušetřit, ne tedy na těch strojních . Strojní omítky mají radu výhod, nevýhodou je jen cena… Plocha k zomítání byla 360m2, ve dvou místnostech, tam kde se přizdívalo ke starým zdím se naházelo 5 tun malty navíc, zdi byli totiž křivé jak ***. Už proto by ruční omítání bylo téměř nemožné. Vše bylo zomítáno za týden, v průběhu se vyskytla hned řada problémů, z nichž bych asi vypíchnul problém s elektrikou.

Jak jsem se již v předchozích článcích zmínil, ČEZ se k znovu zapojení moc nemá, proto musím využívat elektriku od sousedů. Při zapojení kompresoru sila, kompresoru na vodu a kompresoru omítačky to vyhazovalo pojistky, nejdřív jsme je zkoušeli o něco navýšit, ale když jsme se dostali k 20A, tak jsme to vzdali, 20A bylo totiž i v pojistkovce a tu se nám vyhodit nechtělo, jediná šance tedy byla napojit každou mašinu na jiný zdroj. Oběhl jsem tedy sousedy a elektriku nakonec sehnal. Spotřeba těch mašin je obrovská. Za týden 1200 Kč. Pak už vše šlo hladce, po nahození a stáhnutí se vše vyštukovalo a barák tím dost prokoukl.

Teď je na řadě teplovodní podlahové vytápění, zatím jsem nesehnal vhodnou firmu, pokud o někom v okolí Plzně víte, můžete zanechat kontakt.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Aleš
Aleš (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací