Soutěžte se Svépomocí.cz o deset lístků na festival České hrady CZ

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
2. 7. 2019
0 komentářů
Soutěžte se Svépomocí.cz o deset lístků na festival České hrady CZ
Redakční článek
Léto se blíží a na Svépomocí.cz to bude žít hudbou. Ano slyšíte správně, letos se soutěží o vstupenky na hudební festival České hrady CZ.  Stavební sezona je sice v plném proudu, ale krátký odpočinek v kombinaci s kvalitní zábavou vás jen nabíjí energií. Lístků je dost, tak si pojďte zafotosoutěžit - tématem je „Momentka ze stavby.“

Jak se zapojit do fotosoutěže

Zapojit se do boje o vstupenky je snadné. Celá soutěž probíhá na našem Facebooku a bude mít dvě soutěžní kola. První kolo proběhlo 7.6.-13.6.2019, druhé startuje 2.7. a potrvá do 7.7.2019, kdy budou vyhlášení výherci.

Soutěžním tématem je „Momentka ze stavby.“ Dopřáváte si siestu u piva či kávy, tvrdě makáte, nebo jen pozorujete západ slunce nad čerstvě dokončenou základovou deskou? Všechny fotografie zachycující momentky ze stavby jsou vítány!

Vyfoťte se a fotografii nahrajte přímo pod tento příspěvek na Facebooku. Nemáte Facebook? Pošlete fotografii na email podpora@svepomoci.cz s předmětem „Fotosoutěž.“ Tyto fotografie budou také zahrnuty mezi soutěžní. Fotografie v druhém kole je možné vkládat a zasílat do soboty 6.7. včetně. V neděli 7.7. pak vyhlásíme celkem pětici výherců, kteří si odnesou hned dva lístky na sobotní program festivalu České hrady CZ. Výherní fotografie vybírá porota Svépomocí.cz. Dohromady rozdáme 20 lístků!

Reklama

>>> CHCI SOUTĚŽIT

Soutěžní fotografie z 1. kola najdete zde: http://bit.ly/fotosoutez_momentka_ze_stavby 

Kompletní pravidla soutěže:

Pořadatelem fotosoutěže je portál Svépomocí.cz s.r.o., Podnikatelská 558, 190 11 Praha 9 – Běchovice (dále jen Pořadatel). 

KDO SE MŮŽE ZÚČASTNIT SOUTĚŽE:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou na území České republiky, dále jen „Soutěžící“. Účastník soutěže musí mít vytvořen svůj profil na Facebooku (dále jen FB) a být fanouškem na sociální síti Facebook.com na stránce Svépomocí.cz

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

a) Podmínkou účasti v Soutěži, která bude v době jejího trvání realizovaná na FB stránce https://www.facebook.com/Svepomoci/ je umístění fotografie Soutěžícího pod soutěžní post vydaný Pořadatelem soutěže. b) Fotografie je možné vkládat do Soutěže v termínech jednotlivých kol.     I. kolo: 7. – 12. 6. 2019     II. kolo: 2.-7.7. 2019 c) Pořadatel vybere v každém kole 5 výherců ze Soutěžících, a to z fotografií umístěných Soutěžícími pod soutěžním postem s vyhlášením daného kola soutěže. Výběr výherců proběhne na základě rozhodnutí poroty Svépomocí.cz

VÝHRA:

a) Každý výherce získá v této Soutěži 2 vstupenky na festival České hrady 2019 (www.ceskehrady.cz). b) Vstupenky může výherce použít jednorázově na jednom ze zvolených termínů festivalu, a to pouze v sobotní den konání festivalu. c) Výherci budou pořadatelem vyhlášeni na FB stránce https://www.facebook.com/Svepomoci/, a to pod soutěžním statusem. d) Výherci budou následně Pořadatelem vyzváni k zaslání korespondenční adresy do zpráv FB stránky https://www.facebook.com/Svepomoci/ nejpozději do dvou pracovních dnů od vyhlášení výherců. V případě, že výherce nezašle svoji adresu do tohoto termínu, ztrácí nárok na výhru. e) Výhra bude Pořadatelem zaslána výherci prostřednictvím České pošty s.p. nejpozději do dvou pracovních dnů od obdržení korespondenční adresy od výherce za předpokladu, že tuto adresu obdrží Pořadatel do dvou pracovních dní od vyhlášení a zveřejnění výherce. f) Výhry z této Soutěže nelze převést na jiné osoby ani jiné Soutěžící.

Souhlas s pravidly a ochrana osobních údajů

a) Vstoupením na internetovou adresu https://www.facebook.com/Svepomoci/vyjadřuje účastník soutěže dobrovolně svůj výslovný souhlas s těmito pravidly Soutěže. Pořadatel Soutěže si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech souvisejících s jejím pořádáním, a to včetně jejího přerušení, zrušení či úpravy jejích Pravidel s účinností ode dne uveřejnění na stránkách https://www.facebook.com/Svepomoci/. b) Účastí v této Soutěži dává každý Soutěžící Pořadateli souhlas se zpracování poskytnutých údajů za účelem navázání kontaktu s účastníkem v průběhu Soutěže, souhlas s užitím těchto údajů ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách Pořadatele, pokud je toto užití v souvislosti s touto Soutěží, zejména za účelem vyhlášení či zveřejnění výherců. Soutěžící, který poskytl Pořadateli osobní údaje, má právo na přístup k osobním údajům a další práva dle § 11 a §21 zákona číslo 101/2000 Sb. v platném znění, zejména právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze v případě, že zjistí, že Pořadatel porušuje své povinnosti, vyplývající z výše uvedeného zákona a právo požadovat opravu, doplnění nebo odstranění jím poskytnutých osobních údajů z evidencí vedených Pořadatelem. Pořadatel oznámí zpracovávání takto poskytnutých osobních údajů dle §16 zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze. c) Vzhledem ke skutečnosti, že součástí Soutěže jsou nebo mohou být autorská díla Soutěžících, uděluje také tímto každý Soutěžící (resp. účastník Soutěže) souhlas s úpravami a jakýmkoli užitím těchto děl ve smyslu § 12 a násl. zákona č. 121/2000 Sb., autorského zákona, v platném znění, nebo jejich částí Pořadatelem pro marketingové účely spojené s touto Soutěží a s propagací jeho výrobků a / nebo obchodní účely s těmito výrobky spojenými, a to zdarma, neomezeně časem i teritoriem. Dále Soutěžící zapojením do Soutěže bere na vědomí a závazně prohlašuje, že autorské dílo v podobě fotografie nebo videa, který vytvoří a předá do Soutěže, je jeho dílem nebo má od autora a všech osob s tímto dílem spojených souhlas s užitím v rámci této Soutěže.

Galerie

Soutěžte se Svépomocí.cz o deset lístků na festival České hrady CZ
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací