Stavba provizorního plotu a koupě karavanu

Autor: domino (35 příspěvků)
Kategorie: Oplocení pozemku
21. 4. 2019
1 komentář
Stavba provizorního plotu a koupě karavanu
Příspěvek stavebníka
Stavba provizorního plotu začala nákupem v Hornbachu, kde jsem nakoupili provázek, kladivo a tří metrové latě, které jsme si nechali zkrátit na polovinu. Chudák hyundajíček se stal pracovním autím. Cesta pokračovala k našim, kde nám tatí seřízl latě do špičky.

Při kontrole nákupu nám pán zjisitl, že paní pokladní nám naúčtovala jiné latě. Takže jsem si šel pro vratku 70 kč, za které jsem měl koupit Terezce zmrzlinu :) Stavba plotu nebyla úplně easy, zatlučení latí do zěmě bylo náročné, ale povelo se nám to :) Udělali jsme rohové latě, natáhli provázek a potom dodělali ostatní latě. Na “oplocení” nám stačilo 20 latí.

Koupě karavanu

Relativně dlouhou dobu jste řešili domek na nářadí. Nakonec jsme na Alze vybrali plechový domek cca 2x2 metry za 6 999 Kč, ale když jsme ho objednávali, tak jsme zjistili, že domek nám nemohou poslat do Plzně na showroom. Než jsme vymysleli na jakou adresu domek pošleme, tak Terezky mamka nám píše, jestli nechceme karavan za 10 000 Kč. První myšlenka byla jasná, nepotřebujeme. Do karavanu nedáme kolečko atd, takže stejně by následovala koupě již zmíněného plechového domku. Noo jak to tak bývá, trochu se popřemýšlelo a nakonec jsme karavan koupili. S koupí pomohl Luděk i terez mamka. Jako bonus jsme dostali cuketové řízky :D

Galerie

Stavba provizorního plotu a koupě karavanu
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
domino
domino (35 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací