Ušetřete při stavbě domu desítky tisíc korun

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
Kategorie: Podklady
9. 4. 2019
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Na trhu se objevila zajímavá příležitost, díky které mohou stavebníci ušetřit desítky tisíc korun během stavby svého domu. Jen při zdících pracích lze dosáhnout na 28% slevu na cihly Porotherm. Unikátní projekt „Stavte výhodně“ spojil přední výrobce stavebního trhu a nabízí stavebníkům budovat dům s výraznými slevami.

Slevový poukaz je určen pro všechny stavebníky, kteří budou v blízké době stavět rodinný dům. Pamatuji si, že za kompletní zdící práce v projektu Svépomocí ŽIVĚ jsme zaplatili přes 500 000 korun. Je tedy jasné, že při takto výrazné slevě, kterou poskytuje společnost Wienerberger v rámci projektu „Stavte výhodně“ na své produkty, je ušetření nákladů velmi výrazné.

Sleva na cihly i strop

Na jaké zdivo se tedy sleva vztahuje a v jaké výši? Jedná se o cihly Porotherm T Profi (28 %), Porotherm Profi / Profi Dryfix (28 %), Porotherm EKO+ Profi / EKO+ Profi Dryfix (28 %), Porotherm strop (29 %). Vzorový dům v projektu Svépomocí ŽIVĚ jsem také stavěl z těchto cihel a jsem s nimi spokojen. Jsem rovněž rád, že stavebníci mohou nakoupit stavební materiál za tak příznivých podmínek.

Jeden slevový poukaz – mnoho různých slev

Slevový poukaz zahrnuje také další zvýhodněné ceny tavebního materiálu  a produktů. Jedná se o pálenou střešní krytinu společnosti TONDACH Česká republika s.r.o., komínové systémy společnosti Schiedel, s.r.o., okna značky VEKRA společnosti Window Holding a.s., koupelny a kuchyně společnosti SIKO KOUPELNY a.s. a v neposlední řadě potrubní systémy společnosti Pipelife, s. r. o.

Reklama
  1. Zaregistrujte se pomocí formuláře na této stránce.
  2. Poukaz na stavební materiál vám bude elektronicky odeslán s unikátním kódem.
  3. V co nejkratší době vás bude kontaktovat operátor/ka, aby vám pomohl/a uplatnit všechny výhody.
  4. Získaná sleva na stavební materiál bude promítnuta do cenové nabídky.
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací