Akce Na pivo se stavebníkem se zaměřila na projekty rodinných domů

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
8. 4. 2019
0 komentářů
Akce Na pivo se stavebníkem se zaměřila na projekty rodinných domů
Redakční článek
Na konci března proběhlo setkání svépomocných stavebníků s názvem Na pivo se stavebníkem. Jednalo se o úplně první akci takového typu za fungování Svépomocí.cz. Jejím cílem bylo předat osobně stavebníkům co nejvíce informací a probrat s nimi jejich stavební problémy a otázky.

Na březnovém setkání se řešilo vše kolem projektů rodinných domů. Pavel Tesárek představil některé věci, které by v projektu svého domu udělal jinak, ale také ty, na které je pyšný. S odborníkem Janem Korejtkem ze společnosti G Servis CZ pak odpovídali na různé dotazy zúčastněných. Svépomocníci se začali scházet kolem 18 hodiny v hospůdce v obci Běchovice u Prahy. Po uvítání Pavlem Tesárkem a prvních objednávkách nápojů začala Pavlova prezentace 20 věcí, které bych dnes udělal v projektu jinak. Následovala živá diskuze všech účastníků s Pavlem a odborníkem na projekty rodinných domů Janem Korejtkem z G Servisu CZ, který se ve stavebnictví pohybuje přes 12 let. Jan přinesl jako malou pozornost všem účastníkům nový katalog projektů rodinných domů pro rok 2019.

"Pokud bychom pomohli byť jedinému účastníkovi akce, aby ve svém budoucím domě udělal něco lépe než původně zamýšlel, pak jsem spokojen a setkání dává smysl," říká Pavel Tesárek.

Jak hodnotí akci účastníci?

Níže uvádíme vybrané příspěvky od zúčastněných svépomocníků:

Reklama
  • „Setkání bylo příjemné, klidně bychom se rádi potkávali častěji. Je přínosné slyšet názory a zkušenosti druhých při stavbě.“ (Zuzana)
  • „Během večera zaznělo spousty užitečných informací a postřehů. Jsem za ně moc vděčný. Doporučení byla z praxe a věcná. Setkání se mi moc líbilo a jsem z něj nadšený. Určitě dorazím na další.“ (Jan)
  • „Z prezentace bylo užitečné například to, určit si velikost pokojů dopředu, jejich minimální velikost atd., myslet na větší otvor na půdu - to bude pro nás důležité, protože nebudeme mít moc úložných prostor. Ujasnili jsme si také otázku využívání dešťové vody.“ (Zuzana)
Reklama
  • „Mám sepsanou A4 pro mě užitečných informací, které budu konzultovat s projektantem.“ (Michal)
  • „Osobně mi pomohla celá prezentace jako celek, protože tam zaznělo mnoho podnětů, které neznám. Doporučení a prezentaci hodnotím na výbornou. Účast, reakce, názory a doporučení Honzy Korejtka byly kvalitní.“ (Lukáš)
  • „Pan Korejtko odpovídal zodpovědně na všechny dotazy. Líbilo se mi, že tolik nepropagoval svoji firmu a jen říkal postřehy z praxe a jak to dělají oni.“ (Jan)
Reklama
  • „Vystoupení Honza Korejtka bylo skvělé. Je to odborník a sympatický člověk. Asi se na něj obrátíme, pakliže nakonec rozhodne projekt od G Servisu.“ (Zuzana)

Všem děkujeme za účast a těšíme se na další brzké setkání.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama