Pavel Tesárek ze Svépomocí.cz zve na společné pivo

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
19. 3. 2019
0 komentářů
Pavel Tesárek ze Svépomocí.cz zve na společné pivo
Redakční článek
Zakladatel portálu Svépomocí.cz a především nadšený stavebník Pavel Tesárek připravil pro všechny svépomocníky skvělou příležitost, jak osobně prodiskutovat nejrůznější stavební otázky a problémy. Na historicky prvním setkání svépomocných stavebníků, s názvem „Na pivo se stavebníkem", se budou probírat projekty rodinných domů a vše kolem nich. Chybět nebude ani odborník na projekty rodinných domů Jan Korejtko ze společnosti G Servis CZ. Plánujete-li v blízké době stavět, nebo si nevíte rady se svým projektem, určitě si nenechte akci, která proběhne již 27. března od 18 hodin ujít.

Téma setkání: 20 věcí, které bych dnes naplánoval v projektu jinak

Setkání, které proběhne 27. března od 18 hodin v hospůdce v obci Běchovice u Prahy, je primárně určeno pro ty stavebníky, kteří se do projektu ještě nepustili nebo nemají dokončenou projektovou dokumentaci svého budoucího rodinného domu. Samozřejmě se hodí i pro ty, kteří nemají ještě ani pozemek.

  • Nejdřív pozemek pak projekt domu. Nebo obráceně?
  • Jaká kritéria jsem si stanovil před tvorbou projektové dokumentace
  • 20 věcí, které bych v dalším domě rozhodně udělal jinak
  • Řešení, která mi ve stávajícím domě vyhovují a určitě bych je neměnil
  • 5 nejčastějších věcí, které lidem v projektu rozmlouvám

Na akci je nutné si rezervovat místo.

Reklama
Pavel Tesárek ze Svépomocí.cz zve na společné pivo

Speciální host z oboru

Akce Na pivo se stavebníkem se účastní i speciální host Ing. Jan Korejtko, který bude zodpovídat další dotazy zájemců.  Jan Korejtko se ve stavebnictví pohybuje přes 12 let a v současné chvíli působí jako konzultant ve společnosti G SERVIS CZ, jež se specializuje na projekty rodinných domů. Více o akci Na pivo se stavebníkem se dozvíte zde.

Jedinečná příležitost vše probrat

Dlouho jsem hledal způsob, jak spojit několik svých zálib dohromady. Spojit práci a stavbu domu se povedlo vytvořením portálu Svépomocí.cz, který se po několika letech přeměnil z koníčku na "full-time job". Pořád ještě zbývalo dostat tam to PIVO. V roce 2019, tedy po 10 letech od založení Svépomocí.cz, se to konečně povedlo. Neformální akce „Na pivo se stavebníkem“, aneb jak zcela legálně pít při práci :-)," říká s úsměvem Pavel Tesárek. Doražte, těšíme se na Vás! Rezervujte si zdarma místo!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací