Vyměňte snadno, rychle a svépomocí starý radiátor za nový!

Autor: Korado (8 příspěvků)
14. 9. 2018
0 komentářů
Vyměňte snadno, rychle a svépomocí starý radiátor za nový!
Příspěvek stavebníka
Potřebujete vyměnit staré radiátory za nové, aby vypadaly nejen efektně, ale umožnili vám i snížit náklady na vytápění? Potom těleso RADIK KLASIK-R je jasná volba. Oblíbený deskový radiátor pro rekonstrukce od předního výrobce otopných těles KORADO, a.s. je vyroben tak, aby ho bylo možné jednoduše připojit na stávající rozvody.

Zároveň platí, že moderní tělesa společnosti KORADO, a.s. obsahují, díky své konstrukci, menší množství vody a dokáží tak pružněji reagovat na změny teplot v místnosti. Nedochází tak k jejímu zbytečnému přetápění a plýtvání energií. Oproti starým článkovým radiátorům zabírají podstatně méně místa, při zachování stávajícího výkonu. Navíc mají elegantní design, je možné si zvolit různá barevná provedení, nebo dokonce i vlastní potisk čelní desky. Esteticky tak doladí vzhled celé místnosti.

Kdy je vhodné radiátor vyměnit?

Pokud radiátory používáte desítky let a nyní zjistíte, že je na nich rez, nebo pod nimi nacházíte na zemi vodu, nastal čas na jejich výměnu. Jestliže se závada projeví u jednoho radiátoru, je pravděpodobné, že končí životnost všech. Vzhledem k tomu, že výměna je snadná a nezabere tolik času, můžete přistoupit k výměně radiátoru v kterémkoli ročním období.

Vyměňte snadno, rychle a svépomocí starý radiátor za nový!
Reklama

Model RADIK KLASIK – R představuje deskový radiátor, který je hojně využívaný právě při rekonstrukci starších otopných soustav. Toto deskové otopné těleso je upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 500 mm, a to bez nutnosti řezat nebo svařovat trubky. Sami si můžete najít výkonově odpovídající náhradu vašeho stávajícího článkového radiátoru pomocí převodní tabulky. Otopná tělesa RADIK KLASIK - R lze pořídit v délkách od 400 do 2000 mm, hloubkách od 66 do 155 mm a jednotné výšce 554 mm. Umožňují levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy a jsou určeny pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Desková otopná tělesa RADIK KLASIK – R lze bez problému kombinovat se všemi zdroji tepla, včetně tepelných čerpadel a plynových kondenzačních kotlů. RADIK KLASIK – R je dostupný ve třech provedeních čelní desky, kromě klasické (vertikální prolisy) také ve variantách PLAN (hladká) a LINE (jemné horizontální prolisy). Možnost volby barevného provedení (dle vzorníku RAL) nebo dokonce volba speciálního potisku čelní desky dle přání zákazníka, je u radiátorů RADIK samozřejmostí.

Vyměňte snadno, rychle a svépomocí starý radiátor za nový!

Radiátor RADIK KLASIK - R pořídíte za velmi přijatelnou cenu, a to již od 2.055,-Kč bez DPH. V sortimentu společnosti KORADO naleznete i jiná desková otopná tělesa, pro bližší informace navštivte www.korado.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Korado (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací