Nevíte, co s poškozenou podlahou v garáži? Položte tam Fortelock. Sami.

Autor: Fortemix.cz (1 příspěvek)
Kategorie: podlahy, koberce
21. 3. 2018
0 komentářů
Nevíte, co s poškozenou podlahou v garáži? Položte tam Fortelock. Sami.
Příspěvek stavebníka
Plánujete měnit vaši starou podlahu v garáži nebo dílně, avšak nevíte si rady, jak na to? Zvažujete, jaké máte možnosti a co musíte zabezpečit, aby byla výměna či oprava úspěšná? Fortelock je snadné a rychlé řešení. Znáte ho?

Garáž či dílna jsou pro spousty mužů téměř svatostánkem, kde tráví spoustu času a proto můžeme říct, že na podlahu, která je základním stavebním prvkem, je kladen velký důraz. Především musí být odolná, pevná, neklouzavá a v ideálním případě i dobře vypadající. Všechny tyto atributy PVC dlažba Fortelock splňuje. My vám ovšem dnes chceme ukázat jednu její obrovskou výhodu, díky které vyhrává nad ostatními typy podlah. Zapomeňte na míchačku, položte rovnou jen s pomocí kladiva To, v čem Fortelock vyniká a co ho dělá tak oblíbeným je jeho rychlá a jednoduchá instalace. Při pokládce dlaždic nepotřebujete nic víc než to, co už teď nemáte doma. Stačí si připravit gumové kladivo a řezací nůž. Můžete tak pustit z hlavy starosti, které by při realizaci, například klasické betonové podlahy, zatížily nejen Vaši mysl, ale i peněženku.

Jak to vypadá v praxi?

Zkušenosti zákazníků Víme, že naší nejlepší reklamou jsou naši spokojení zákazníci, a proto vám chceme namísto, lidově řečeno mazání medu kolem pusy, ukázat, v čem vidí zákazníci výhody instalace PVC dlažby Fortelock.

Přečtěte si zkušenosti z rekonstrukce podlahy, kterou se zabývali nejen majitelé menších garáží či dílen, ale i zákazníci s většími prostory. A nezapomeňte si prohlédnout také ostatní projekty a reference, kde použili PVC dlažbu Fortelock.

Nevíte, co s poškozenou podlahou v garáži? Položte tam Fortelock. Sami.
Reklama

Rekonstrukce garáže ve Švýcarsku

  • Rozloha: 150m2

  • Počet dlaždic: 600

  • Typ dlažby: Fortelock 2020, Graphite

  • Doba instalace: 2 dny

Jedním ze zákazníků, kteří se rozhodli pro PVC dlabu Fortelock, je i majitel garáže, který v ní vystavuje historické automobily. Kromě toho, že od nové podlahy očekával odolnost (v garáži stojí více historických veteránů), houževnatost materiálu a snadné čištění, byla pro něj významná i instalace svépomocí.

"Psali, že vydrží vysoké zatížení, že je mohutná a měli na výběr z pěkných barev. Přesvědčila mě také jednoduchost položení pro laika."

V tomto případě zákazník ocenil i fakt, že podlahu není nutné lepit. Původní epoxidovou podlahu před položením Fortelocku navíc nijak zvlášť nepřipravoval. Po čase používání vyzdvihuje především fakt, že i když auta stojí na podlaze dlouho na jednom místě, na podlaze nezůstávají otlaky.

Autodílna v Německu

  • Rozloha: 130 m2

  • Počet dlaždic: 520

  • Typ dlažby: Fortelock 2010, Black

  • Doba instalace: 6 hodin

Dalším příkladem je zákazník z Německa, který zařizoval novou autodílnu v soukromém prostoru o velikosti 140m2. Původní betonová podlaha zde nebyla vhodná kvůli vysoké prašnosti, tvrdosti, nepoddajnosti povrchu (u těžších aut se při delším stání na tvrdém povrchu deformovaly pneumatiky).

Při hledání vhodného řešení bylo pro majitele garáže i v tomto případě důležité, aby si zvládnul podlahu položit sám.

"Bylo opravdu až šílené, jak rychlé a jednoduché bylo položení podlahy, které zvládnul i můj osmiletý syn s gumovým kladivem. Nepoužili jsme žádné lepidlo a podlahu jsme mohli ihned zase používat a zatížit."

Nevíte, co s poškozenou podlahou v garáži? Položte tam Fortelock. Sami.
Reklama

Hala vyrobená pro výrobu elektrokol v České republice

  • Rozloha: 110 m2

  • Počet dlaždic: 440

  • Typ dlažby: Fortelock 2020, Black

Doba instalace: pár hodin V tomto případě náš zákazník zahajoval výrobu elektrických kol a v této souvislosti potřeboval rekonstruovat dosavadní podlahu ve svých výrobních prostorech.

Jedním z požadavků bylo, aby při případném pádu součástek nedošlo k jejich poškození či zničení. V původním prostoru byla klasická keramická dlažba, která byla již značně opotřebená, tvrdá a navíc se špatně udržovala.

Zákazník si přál podlahu zateplit, aby byla pro jeho zaměstnance příjemnější. Při výběru budoucí podlahy brali ve firmě do úvahy nejen cenu a výše zmíněné požadavky, ale opět byla důležitá možnost instalace vlastními silami.

Po čase užívání PVC dlažby Fortelock uvítal i rozebíratelnost jednotlivých dílů. "

"To, že si podlahu můžeme položit sami, bylo pro nás velmi důležité. Ať už z toho hlediska, že naši zaměstnanci v té době nebyli úplně vytížení a měli na pokládku čas. A také proto, že položení vlastními silami mělo vliv na konečnou cenu."

Nevíte, co s poškozenou podlahou v garáži? Položte tam Fortelock. Sami.

Zaujaly vás dlaždice Fortelock? Chcete se dozvědět více informací o jejich výhodách? Navštivte Fortelock, kde najdete víc tipů a nápadů na rekonstrukci Vaší dílny, či garáže.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Fortemix.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama