Čistička odpadních vod bez údržby? Se systémem STMH od Hellstein máte o starost méně

Autor: Hellstein (5 příspěvků)
Kategorie: kanalizace a ČOV
20. 11. 2017
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
S vlastním bydlením nebo chalupou mimo přeplněná města se splnilo přání spousta svépomocníků. Ovšem v některých místech si mohou o připojení na kanalizaci nechat akorát zdát. Řada domácností proto musí řešit nepříjemný problém, kam s odpadní vodou. Dnešní čističky odpadních vod sice dávno překonaly klasickou žumpu, s jejich údržbou je ale stále spousta starostí. A na to už vyzrála firma Hellstein s moderní a úspornou třístupňovou čističkou STMH, která nevyžaduje prakticky žádnou péči.

Během jediného dne každý z nás v průměru vyprodukuje kolem 150 litrů odpadních vod. Stačí si jen párkrát opláchnout ruce, omýt potraviny, dát si horkou sprchu, několikrát použít toaletu a všechna voda odteče potrubím neznámo kam. Díky domácí čističce ji můžeme zbavit nečistot a v klidu znovu použít.

Kvalitní voda pro další použití

Vyčištěná voda je natolik kvalitní, že by byla škoda ji znovu nevyužít. Denně získáme až 600 litrů vody vhodné pro zalévání zahrádky nebo k napuštění okrasných rybníků. Pro využití není třeba hned zakládat záhony. Vyčištěnou vodu bez obav můžeme vypustit do jednotné kanalizace, nechat prosáknout do podzemních vod nebo vypustit do vodních toků. Výhodou je také snadná instalace. Nádoby jsou vyrobeny z odolného materiálu - z polyetylénu a polyamidu s nerezovými součástkami, proto není nutné před zapuštěním do země zařízení podbetonovat. Navíc jednotlivé díly nepodléhají zvýšenému opotřebení a jejich životnost se odhaduje až na 100 let. To zní jako dobrá investice, viďte. Pokud byste si systém chtěli prohlédnout na vlastní oči, zajeďte se podívat do skladového centra v Šenově u Ostravy. Zástupci firmy Vám poradí a odpoví na všechny dotazy.

Hellstein vrací vodě život po celém světě

Česká společnost Hellstein je součástí německé skupiny Stähler Group, která se vývojem a výrobou technologií pro čištění odpadních vod zabývá více než 30 let. Její zařízení se prodávají nejen v České republice, ale i ve Francii, Irsku, Německu nebo Polsku. Zákazníky si našla také v Asii nebo v zámoří - v Severní i Jižní Americe , takřka po celém světě.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Hellstein (5 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://hellstein.cz/
Petřvaldská 459, Šenov, CZ – 739 34
Poslat poptávku
Hellstein spol. s r.o.

Hellstein spol. s r.o.

Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama