Ideální typové domy pro stavbu svépomocí

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
20. 9. 2017
2 komentáře
Příspěvek stavebníka
Projektem rodinného domu vše začíná. Pokud se rozhodnete pro stavbu svépomocí, je jeho správný výběr tím nejdůležitějším krokem na začátku cesty za vaším snem. Abychom vám usnadnili výběr z tisíce existujících projektů, vytvořili jsme webovou stránku, kde najdete 25 nejvhodnějších projektů typových rodinných domů pro stavbu svépomocí.

Čtyři hlavní kritéria 

Ideální domy pro stavbu svépomocí jsme vybírali z katalogu společnosti G Servis CZ Projekty rodinných domů. Všechny stavby musely splňovat čtyři kritéria, která jsme stanovili na základě letitých zkušeností se stavbou domu svépomocí. Kritériem číslo jedna je kompaktnost – tedy jednoduchý tvar domu bez výklenků či balkonů. Druhý požadavek směřuje ke střeše, která musí být pultová či sedlová bez vikýřů. Dalším kritérium představuje velikost domu do 150 m2 a posledním je cena stavby, do 2 500 000 Kč bez DPH.

Ideální typové domy pro stavbu svépomocí

Do výběru se dostalo 25 domů

Z katalogu jsme takto vyselektovali 25 typových rodinných projektů – bungalovů i patrových domů - které jsou ideální pro stavbu vlastníma rukama. Všechny projekty, spolu s jejich vizualizací i odhadovanou cenou při stavbě svépomocí najdete na webové stránce http://projekty.svepomoci.cz/

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací