Nepřehlédněte! 3. ročník konference Stavba a rekonstrukce svépomocí se blíží

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
15. 9. 2017
0 komentářů
Nepřehlédněte! 3. ročník konference Stavba a rekonstrukce svépomocí se blíží
Příspěvek stavebníka
Registrujte se zdarma na jednu z největších akcí pro svépomocné stavebníky, která proběhne v rámci stavebního veletrhu FOR ARCH v pražských Letňanech 23. září. Celou akcí vás provede zakladatel portálu Svépomocí.cz Pavel Tesárek, který v jednotlivých přednáškách podrobně popíše stavbu pasivního domu svépomocí.

15 odborníků kteří se podíleli na stavbě pasivního domu

Ke každému tématu konference, která letos nese název: Stavba cihlového pasivního domu pohledem svépomocného stavebníka, vystoupí hosté. Ti se podíleli na stavbě pasivního domu, který budujeme v projektu Svépomocí ŽIVĚ. Budou odpovídat na vybranou problematiku, se kterou jsme se během stavby setkali. Dostanou 5 minut, aby vysvětlili, jak si v takové situaci na stavbě poradit a doporučí postup i správné řešení. Seznam expertů a další informace naleznete na webu konference.

Dotazy lze pokládat nejen online

Všichni účastníci se mohou ptát v průběhu přednášky nebo online přes aplikaci Slido.com, kterou lze stáhnout do mobilního telefonu. Příležitost k individuálním konzultacím bude také po každé přednášce v předsálí.  Kapacita v sále je omezená, nezapomeňte si proto zdarma rezervovat místo. Vstup na veletrh je pro naše čtenáře také zdarma, vstupenku si stáhněte zde. Navíc všichni registrovaní účastníci do 18. září dostanou vlastní jmenovku s inofrmací o stavební fázi, ve které se nachází. Usnadní to tak následnou komunikaci mezi účastníky. 

Program konference Stavba a rekonstrukce svépomocí

Reklama

Zajímá vás, o čem se hovořilo minulý rok? Sledujte záznam z loňské přednášky na kanále YOUTUBE

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací