Vyhlašujeme fotosoutěž o nejhezčí komín Schiedel

Autor: Schiedel (11 příspěvků)
Kategorie: Komín
20. 6. 2017
0 komentářů
Vyhlašujeme fotosoutěž o nejhezčí komín Schiedel
Příspěvek stavebníka
Svépomocníci, pokud se Váš dům pyšní komínem Schiedel, pak zbystřete! Vyhlašujeme fotosoutěž o nejlepší sérii obrázků a komentář ze stavby komínu Schiedel. Nezáleží, kdy jste komín postavili nebo o jaký typ komínu Schiedel se jedná. Zúčastnit se mohou skutečně všichni.

Nejlepší fotografie ze stavby doplněné originálním a vtipným popisem nebo historkou, jak jste si s budováním komínu poradili, štědře odměníme. Rozsah není nikterak omezený, proto si dejte určitě záležet!

Jak se do soutěže zapojit?

Svou nejhezčí fotografii ze stavby komínu Schiedel nahrajte na naši Facebook stránku do připravené fotosoutěže.  Na Facebook nahrávejte, prosím, pouze jednu fotografii doplněnou vtipným komentářem nebo historkou ze stavby. O výherci rozhoduje sice odborná porota, ale hlasy vašich přátel ji mohou ovlivnit. Rozešlete odkaz na svou fotografii všem svým kamarádům a požádejte je o hlas a sdílení! Pokud máte fotografií celou sérii, pošlete je doplněné originálním a vtipným popisem nebo historkou na email Jana@svepomoci.cz. Do předmětu uveďte "FOTOSOUTĚŽ SCHIEDEL". Pro zaslání většího počtu fotografií i velkého objemu dat můžete využít službu www.Uschovna.cz  Vybrané fotografie budeme průběžně zveřejňovat na Facebook stránce Svépomocí.cz.

Co můžete vyhrát?

Pro nejlepší díla jsme připravili štědrou finanční odměnu. 1. cena - 15.000 Kč 2. cena - 10.000 Kč 3. cena - 5.000 Kč

Reklama

Pravidla soutěže

Stačí Vaši fotodokumentaci s vyprávěním o stavbě komínu poslat na email Jana@svepomoci.cz a do předmětu uvést "FOTOSOUTĚŽ SCHIEDEL". Soutěže se můžete zúčastnit od 20. června do 10. září 2017. Poté naše tříčlenná porota složená ze 2 odborníků firmy Schiedel a 1 zástupce Svépomocí.cz Vaše příspěvky vyhodnotí a odmění. Vítěze vyhlásíme 22. září 2017 na stánku Svépomocí.cz v rámci probíhajícího veletrhu FOR ARCH. Vítězové budou předem kontaktováni, aby se pro výhru mohli osobně dostavit.

Víte, že společnost Schiedel, s.r.o. je vedoucí firmou v oboru spalinových cest a komínových systémů v Evropě? 

Nabízí komplexní ucelený sortiment výrobků a technologií pro řešení odvodu spalin od všech druhů spotřebičů v bytových i nebytových objektech. Dnes zaujímá společnost Schiedel, s.r.o. Česká republika důležitou pozici mezi významnými výrobci stavebních materiálů v České republice. Těží z více než sedmdesátiletých zkušeností v oboru a díky univerzálním i speciálním komínovým systémům vychází vstříc stoupajícím nárokům na ekologické a energeticky i ekonomicky úsporné vytápění a ukazuje nové cesty v oblasti komínové techniky.  Z nabídky společnosti Schiedel si jistě vybere každý stavebník. Pokud si s výběrem neví rady může využít bezplatné poradenství včetně návrhu vhodného průměru a komínového systému, včetně cenové nabídky na míru.

Vyhlašujeme fotosoutěž o nejhezčí komín Schiedel
Reklama

PŘEJEME VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ! Správný komín najdete na www.Schiedel.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Schiedel (11 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama