Co přináší nový katalog Stavebnin DEK

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
8. 6. 2017
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Také v tomto roce Stavebniny DEK vydaly katalog stavebních materiálů a ověřených stavebních konstrukcí. Na téměř 700 stranách naleznete informace o nejrůznějších stavebních materiálech, včetně možných variant a cen. Svépomocníci jistě ocení 110 ověřených konstrukčních řešení ve 3D provedení. Nově se navíc pomocí QR kódu můžete podívat přímo na video z konkrétní realizace.

Využití katalogu v praxi

Ověřenou stavbu rovné střechy s pochozí terasou tvořenou dlažbou jsme nalezli na stranách 166 a 167. Jednotlivé prvky stavby jsou přehledně označeny a na dalších stránkách podrobně rozepsány. Když jsme chtěli zjistit cenu, použili jsme přehledný online kalkulátor DEKSMART.

Co přináší nový katalog Stavebnin DEK

Podobně jsme si našli ověřenou konstrukci zobrazující napojení venkovního chodníku na zateplenou soklovou část domu. Detail konstrukce ukazuje použití nopové fólie a separační geotextilie. Na další straně jsme pak našli informace o podloží betonové dlažby i možnost odvodnění pomocí žlabů. Takovýchto konstrukčních řešení ve 3D provedení je v katalogu 110. Pomocí QR kódu si lze stáhnout video z konkrétní realizace, což je skvělá novinka.

Reklama
Co přináší nový katalog Stavebnin DEK

Katalog je zdarma nejen online

Katalog Stavebnin DEK je zdarma k dostání v elektronické podobě ve formátu pdf na webu DEK.cz, nebo si jej můžete vyzvednout na kterékoli pobočce Stavebnin DEK. Třetí možností, jak katalog získat, je na workshopu Svépomocí.cz, které pravidelně pořádáme. Seznam worshopů pořádaných v tomto roce naleznete zde.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama