Jádrové vrtání - Porotherm aneb perfektní dům pro stavbu svépomocí

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
29. 4. 2017
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Všichni stavbyznalí již díky trojici předchozích videí v rámci projektu TOProfi ví, že cihly Porotherm tvoří ideální stavební materiál… Proto si dnes představíme poslední (čtvrté) video, které osvětlí jádrové vrtání cihel. Patříte-li k milovníkům moderních technologií, neobejdete se v domě bez velkého množství zásuvek a vypínačů… Podívejte se na návod, jak je vyvrtat doslova za pár sekund.

Vyvracíme mýty

To, že cihlové domy jsou zárukou šťastného a spokojeného bydlení díky skvělým vlastnostem, je stará známá věc. Ale jak je to s vlastní prací se samotnými cihlami? To je na tom to krásné. Cihla Porotherm je unikátní nejen rychlostí zdění, ale i ve snadnosti opracování. Vrtání, řezání či drážkování se rázem změní v práce, které budete dělat s oblibou, neboť se díky nim vrátíte tak trošku do dětství. Cihly Porotherm jsou skvěle opracovatelný materiál, stejně jako dřevo, takže pokud jste si jako děti vyráběli dřevěné hračky, máte vyhráno. Pokud tomu tak nebylo, nevadí… právě proto vznikl projekt TOProfi. Ten vám představí stroje včetně jejich snadného použití na všech stavbách z cihelného zdiva Porotherm. Těšit se můžete na videa, která vám objasní řezání stolovou pilou, řezání ruční pilou, drážkování a jádrové vrtání. A mýty o složitosti a náročnosti stavby rodinného domu budou jednou provždy vyvráceny!

Jádrové vrtání

Elektrické krabice tvoří základ pro zásuvky či vypínače, kterých není nikdy dostatek… V průměrném rodinném domě se jich nachází cca 180, což není zrovna málo. Chcete se tolikrát trápit? Jistě ne, proto si pořiďte spolehlivého pomocníka, který vám tuto práci znatelně ulehčí. Do kategorie moderních a vysoce výkonných strojů pro obrábění cihel Porotherm bezesporu patří kombinovaná kladiva. S jejich pomocí lze efektivně provádět jádrové vrtání do cihelných bloků. Jeden otvor je vyvrtán za neuvěřitelných 5 - 10 sekund! Potřebné otvory pro elektroinstalaci vyvrtáte v celém domě s přehledem během jednoho dne… Některá kombinovaná kladiva jsou vybavena aktivní redukcí vibrací, optimalizovanou kluznou spojkou pro maximální přenos krouticího momentu a unikátním systém pro ochranu obsluhy při zaseknutí vrtáku (například při nárazu na výztuž). Takže práce s kombinovanými kladivy je vskutku rychlá, pohodlná a zároveň bezpečná.

Půjčovna strojů vždy po ruce 

Připravili jsme seznam půjčoven, které mají připraveny všechny stroje pro vaši stavbu. Naleznete je po celé ČR, takže vám již nic nebrání v tom, abyste co nejdříve začali budovat své nové obydlí.

Reklama

Pokud jste shlédli již všechny čtyři videa (řezání stolovou pilou, ruční pilou, drážkování a jádrové vrtání), nyní se již s čistým svědomím můžete pustit do stavby domu, neboť vás nemá co překvapit. Přejeme úspěšnou stavbu! Více informací naleznete také na www.wienerberger.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku