Vybíráme dodavatele střešní krytiny, aneb nechat si poradit přímo od výrobce se vyplatí

Autor: Wienerberger (71 příspěvků)
Kategorie: střešní krytina
13. 6. 2016
0 komentářů
Vybíráme dodavatele střešní krytiny, aneb nechat si poradit přímo od výrobce se vyplatí
Příspěvek stavebníka
Stavba střechy, ke které neodmyslitelně patří také výběr té nejvhodnější střešní krytiny, je krokem, kde žádné rozhodnutí není dobré uspěchat. K tomu, abyste postupovali s rozmyslem a celá stavba či rekonstrukce nakonec dopadla podle vašich představ, vám v dnešní době může pomoci také celá řada online služeb. Několik takových možností nabízí také největší český výrobce pálené střešní krytiny TONDACH. Jeho vybrané modely pálených tašek navíc můžete aktuálně získat za zvýhodněné ceny.

Pálená taška: Výpočet střechy zdarma online

Přímo na webových stránkách společnosti TONDACH, která je dlouhodobým tuzemským lídrem v oblasti pálené střešní krytiny, najdete jednoduše spoustu vychytávek, které vám cestu za vaší novou střechou usnadní. Skvělou pomůckou je například přehledný katalog produktů, v rámci kterého si můžete detailně prohlížet jednotlivé modely pálených tašek včetně jejich technických parametrů a fotografií realizací. Další oblíbenou a užitečnou službou je Výpočet střechy zdarma. Ten slouží ke stanovení ceny za rekonstrukci nebo stavby nové střechy. Odborníci přímo od výrobce vám po zadání základních parametrů zdarma spočítají potřebu veškerých prvků střechy (keramických i nekeramických), a to v kompletním uceleném systému se zárukou kvality. Do systému nahrajete ideálně projektovou dokumentaci vašeho domu a za tři až pět dní se můžete těšit na informace o vaší nové střeše. Pokud tak o tradiční pálené střešní krytině uvažujete, ale nemáte představu o tom, který model by se k vašemu typu stavby hodil, nebo byste měli rádi jasnější představu o počtu kusů, které budou pro pokrytí vaší střechy potřeba, není nic jednoduššího, než těchto služeb využít.

Speciální letní akce: Oblíbené modely pálené střešní tašky se slevou 33 %

V měsíci červen máte navíc možnost získat v rámci časově limitované nabídky vybrané modely pálených tašek TONDACH ještě výhodněji – se slevou 33 %. Jedná se o tři oblíbené modely, z nichž prvním je moderní ekonomická plochá taška Figaro 11 v provedení černá engoba. Engoba je povrchovou úpravou, která pálené střešní krytině propůjčuje nejen daný barevný odstín a určitý stupeň lesku, ale také ji zušlechťuje a činí ji ještě odolnější. Dalšími akčními modely pro měsíc červen 2016 jsou Brněnka v červené engobě a Stodo kaštanová glazura. Glazura je pak principiálně podobnou povrchovou úpravou, jako engoba, ovšem v tomto případě je nanesena směs křemičitých látek zajišťující větší lesk. V obou případech povrchových úprav, tedy jak u glazury, tak u engoby, dochází k nanášení směsi křemičitých látek vždy už před výpalem tašky. Nejedná se tak o žádný „nástřik“ či dodatečně nanášenou barvu.

Figaro 11 černá engoba               Brněnka 14 červená engoba         Stodo 12 kaštanová glazuraOblíbené modely tašek TONDACH ve speciální akci se slevou 33 %!  Akce na vybrané modely pálených tašek se slevou 33 % platí od 1. do 27. června 2016 nebo do vyprodání zásob. Více informací o nabídce tradiční střešní krytiny TONDACH najdete na www.tondach.cz.

Reklama

Galerie

Vybíráme dodavatele střešní krytiny, aneb nechat si poradit přímo od výrobce se vyplatíVybíráme dodavatele střešní krytiny, aneb nechat si poradit přímo od výrobce se vyplatíVybíráme dodavatele střešní krytiny, aneb nechat si poradit přímo od výrobce se vyplatí
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (71 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku