Sádrokartonové desky Activ´Air od Rigipsu dostanou nový nátěr AirMal

Autor: Rigips (57 příspěvků)
27. 5. 2016
0 komentářů
Sádrokartonové desky Activ´Air od Rigipsu dostanou nový nátěr AirMal
Komerční
Sádrokartonové desky, které z prostředí odbourávají škodlivý formaldehyd, mají u zákazníků úspěch. Teď k nim společnost Rigips začíná prodávat i speciální prodyšný nátěr, který zabezpečí dokonalou a dlouhotrvající funkci desek Activ´Air. K dostání je už teď pod názvem AirMal. 

Dnešním trendem je zdravý životní styl. Nejenom, co se týče zdravého jídla, ale lidé chtějí i žít ve zdravém prostředí, jako je jejich domácnost nebo tam, kde pracují. Podle průzkumů totiž v interiéru trávíme až 80 procent dne.  Proto je mimořádně v trendu sádrokartonová deska Activ´Air od společnosti Rigips, která disponuje technologií umožňující pohlcování formaldehydu. „Activ´Air nám dělá velkou radost a jeho úspěch je důkazem, že lidem záleží na tom, aby pobývali ve zdravém prostředí,“ uvádí k tomu marketingový ředitel společnosti Rigips, Martin Sochor.

Nepřítel jménem formaldehyd

Deska tyto látky ze vzduchu dokáže absorbovat až 70 procent. Je známé, že formaldehyd našemu zdraví velice škodí a bohužel se nachází v mnoha komponentech v naší domácnosti.  Ve vnitřním prostředí se uvolňuje především z dřevotřísek, které se používaly zejména při výrobě nábytku a podlah. Dále je také formaldehyd obsažen ve starých barvách, lacích, lepidlech, kobercovinách nebo textiliích.

AirMal

Když už si pořídíme technologii Activ´Air, a aby opravdu fungovala a formaldehyd ze vzduchu pohlcovala, je potřeba používat vhodné finální nátěry. AirMal splňuje přesně to, co desky potřebují: je velmi prodyšný - sněhobílý - vysoce kryvý - otěruvzdorný – tónovatelný. Hlavně pozor na nevhodné nátěry na minerální bázi (vápenné, na bázi vodního skla) i hliníkové nátěry. Pro funkčnost technologie Activ´Air se doporučují nátěry co nejvíce prodyšné s co nejnižší hodnotou sd. Hodnota sd , neboli ekvivalentní difúzní tloušťka, charakterizuje těsnost materiálu. AirMal je velmi prodyšný. Jeho hodnota sd je 0,02 m. Je v pohodě ředitelný čistou vodou a vyrábí se v barevných odstínech podle vzorníku WEBER color line. Ale tónovat klidně můžeme i tónovacími barvami vhodnými pro disperzní nátěry. AirMal se prodává v 15 kg balení.                                    

Sádrokartonové desky Activ´Air od Rigipsu dostanou nový nátěr AirMal

Airmal můžete koupit na eshopu Rigips.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Rigips (57 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací