Na začátku řekli... hurá, máme pozemek.

Autor: Super User (191 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
12. 1. 2016
3 komentáře
Na začátku řekli... hurá, máme pozemek.
Příspěvek stavebníka
Asi podobně jako u Vás, všechno to začalo pouhou myšlenkou na to, co budeme dělat dál a kam se posunout z bytu. Proto přišla chvíle na to, začít hledat možnosti v okolí, kam by se v budoucnu daly přesunout naše věci z několika bytových pokojů.

I díky stavebníkům svépomocí jsem chytal dostatek inspirace pro začátek, a přišlo i takové to odhodlání říci ano a rozeběhnout koloběh prvních návštěv pozemků. Nakonec se nám to podařilo a našli jsme přesně to, co by se nám zamlouvalo. Není to daleko do centra velkého města, přitom je v místě hodně klidu a krásných výhledů na město a Beskydy.

Když jsme viděli ten pozemek, bylo to jako chvění až mrazení po těle, jako na prvním rande. Hned jsme věděli, že to je ten pravý, co vlastně hledáme. Naštěstí jsme si velmi dobře hned sedli i s majiteli pozemku, kteří bydlí vedle. Celkem se nám to i zamlouvalo, byť situace s placením musela proběhnout velmi rychle a pokud možno bez komplikací a vše jsme museli vyřídit během jednoho dopoledne :-). Od první návštěvy pozemku uběhlo prakticky jen několik dní a pozemek byl zaplacen. Pak už jen každodenní nervozita nás hnala k nahlížení do katastru - jak že to vlastně dopadlo. Nakonec to bylo rychle vyřešeno a pozemek je připraven k našim dalším nájezdům a zahájení akce stavba. Tak nás tu stavebníci máte a budeme se velmi těšit na naše/Vaše články a reakce s komentáři, nápady a povzbuzením :-) budeme to potřebovat. Tak nyní je cesta jasná, hledat růžové monterky pro partnerku a tlačit na dokončení projektu. Samozřejmě vyběhat asi tisíc papírů a čekat na opadnutí těch 3 cm sněhu. M. a Z.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Super User
Super User (191 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama