Náš vysněný pozemek

Autor: Aleš a Kamča (3 příspěvky)
Kategorie: Pozemek
13. 1. 2016
24 komentářů
Náš vysněný pozemek
Příspěvek stavebníka
Zdravíme všechny, kterým se poštěstilo stavět. 

Dobrý den milí stavitelé. Vkládáme fotku našeho vysněného pozemku, který jsme si koupili kousek od Opavy. Byl to docela fofr - dlouho jsme zvažovali, jestli za našetřené penízky koupit pozemek a postupně začít stavět anebo koupit byt. Tak jsme se dívali na realitky a najednou jsme v pátek narazili na tento (teď už náš pozemek), tak jsem zavolala do realitky, jestli se můžeme přijít podívat a domluvili jsme si termín hned na sobotu a v pondělí jsme šli podepsat smlouvu :-). Pozemek má 1092 m2 a chtěli bychom na něm postavit přízemní bungalov (2 dospělí + 3 děti) s podkrovím, kde bude šatna a místnost pro hosty. V lednu 2015 jsme si domluvili schůzku s projektantem a navrhli jsme si dům sami tak, aby co nejvíce vyhovoval jak nám dospělým, tak zároveň i našim dětem.

Dům bude do písmene L, ale střecha bude do obdélníku tak, aby byla zastřešená terasa - abychom na ní mohli kdykoliv sedět pěkně v klidu a pohodě. Dům bude mít rozměry 15.400 x 12.250 x 10.000 + terasa. V srpnu 2015 jsme dostali stavební povolení a v září jsme začali hned kopat základy.

Byla to fuška, ale děti přiložili ruku k dílu a hned bylo hotovo. Takže v tuto chvíli máme hotovou základovou desku a na jaro 2016 budeme objednávat stavební materiál a pustíme se do toho :-). Všem Vám přejeme mnoho úspěchů ve stavění :-) a ať to jde pěkně od ruky.

Reklama

Galerie

Náš vysněný pozemekNáš vysněný pozemek
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Aleš a Kamča
Aleš a Kamča (3 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací