KONFERENCE: Známe program!

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
2. 7. 2015
0 komentářů
KONFERENCE: Známe program!
Příspěvek stavebníka
Připravit atraktivní program konference není dvakrát jednoduchý úkol. Z diskuzí ve fóru, komentářů, dotazů na workshopech, článků a mailů jsme dali dohromady několik tématických okruhů, jejichž uspořádání trvalo téměř tři měsíce. Počkali jsme si, ale výsledek stojí opravdu za to.

V průběhu dvou dnů se Vám představí celkem dvanáct přednášejících ve dvanácti unikátních přednáškách s praktickými tipy, triky a odpověďmi na otázky, které pravidelně pokládáte.

Těšit se můžete na velice oblíbenou přednášku Pavla Tesárka, jak postupoval při stavbě domu svépomocí. Uvidíte přednášku, jak rekonstruovat rychle a jednoduše v případové studii z reálného bytu, budeme řešit podlahy, chyby v zateplení, výběr oken, cihlu i porobeton a se Standou Müllerem se budeme ne(bát) dřevostaveb. S Pavlou Temrovou si ukážeme, jak hledat pozemek (a třeba i byt), probereme, jak je to s inspekcí nemovitostí a závěrem i kvalitu žití dle pravidel Feng Šuej od Michala Jeřábka.

Společně se zveřejněním programu rovněž posouváme cenové zvýhodnění na nákup vstupenky až do 19.7.2015 Nyní již není důvod váhat s registrací a zajistit si tak své místo na svépomocné události roku.

Reklama

Těšíme se na Vás!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací