Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
19. 4. 2015
0 komentářů
Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!
Příspěvek stavebníka
Stavební materiál PORFIX je pro ty, kteří chtějí svou stavbu postavit RYCHLE, SNADNO A ÚSPORNĚ. Nyní také s možností vyhrát velké peníze!
Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!

1. Lehká opracovatelnost- Lehký pórovitý materiál je opracovatelný rychle a přesně na míru, bez zbytečného odpadu, jednoduchým a cenově nenáročným nářadím. Materiál se řeže, brousí, vrtá, frézuje, a to vše bez větších odborných návyků a zkušeností.

Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!
Reklama

2. Rychlost výstavby - stavební systém PORFIX umožňuje použití všech konstrukčních prvků tak, aby stavba byla zrealizovaná rychle. Variabilní skladba těchto prvků se dokáže přizpůsobit i těm nejneobvyklejším požadavkům a konstrukčním detailům.  Všechny konstrukční prvky jsou řešené tak, aby při zabudovaní do stavby měli jednotný pórobetonový povrch. 3. Jednoduché drážkování- Veškeré drážky a prostupy pro rozvody vody, odpadů a elektřiny lze vyrobit naprosto přesně, což vede k úspoře času a materiálu při jejich vytváření a také při zapravování a začišťování.

 

Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!

4. Jednoduché omítání- Přesnost pórobetonových tvárnic a příčkovek vede k nízké spotřebě omítkovin, které je díky tomu možné nanášet v minimální přípustné tloušťce dle doporučení výrobce konkrétní vybrané omítkoviny.

Reklama
Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!

5. Pórobeton – univerzální stavební poklad- Univerzálnost pórobetonu spočívá ve vyvážené kombinaci nízké objemové hmotnosti s dobrou konstrukční pevností. Nízkou objemovou hmotnost zabezpečuje pórovitost materiálu, konstrukční pevnost tvoří velmi pevná krystalická struktura mezipórových stěn. Nízká hmotnost umožňuje tvarovat pórobetonové výrobky do větších rozměrů v souladu s ergometrickými požadavky. Tyto rozměry zvyšují rychlost stavebních prací a snižují spotřebu zdící malty.

Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!
Reklama

6. Tepelně-izolační vlastnosti- Pórobetonová hmota je svojí strukturou, kde póry představují cca 50 % objemu materiálu, ideálním tepelně-izolačním materiálem. Některé konstrukce z pórobetonu splňují ve většině případů tepelně-technické požadavky současných norem bez dodatečného zateplení. Tento fakt vylučuje projekční, staticko-fyzikální a technické problémy, které mají při kombinovaných technikách za následek i cenový nárůst takovýchto realizací. Stejnorodost pórobetonových stěn a stropů (oproti komplikovaně zatepleným konstrukcím) ovlivňuje pozitivně i prostupy tepla, vodních par a vzduchu. Tisíce malých vzduchových dutinek vyrovnává venkovní změny teploty a vytváří stabilní, příjemné klima v místnosti. Pórobeton chrání před chladem, stejně jako před horkem, vyrovnává provozní vlhkostní změny v místnosti, a také umožňuje vodním parám postupný prostup obvodovou stěnou. 7. Požární bezpečnost- Podle českých i mezinárodních technickým norem je pórobeton nehořlavým materiálem a je zařazen podle reakce na oheň do třídy A1. Stavební materiál PORFIX je schopen svými vlastnostmi zabránit rozšíření požáru ve stavbách bytového, občanského i průmyslového sektoru. Při požáru se z Pórobetonu neuvolňují žádné škodlivé plyny ani látky.

 

Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!Lidé, zděte a vyhrajte 500.000,- Kč s PORFIXem. Ideálním materiálem pro Vaši stavbu!

9. Akustické vlastnosti- Pórovitá struktura i při relativně nízké objemové hmotnosti stěn a příček z pórobetonu zabezpečuje dobrou zvukovou izolaci. Zvýšené požadavky na dokonalou zvukovou izolaci se dají řešit v doporučených kombinacích sendvičových stěn příček PORFIX s tenkými vrstvami minerální vaty a sádrokartonu.

  1. Nakup- podmínkou pro účast v soutěži je nákup výrobku PORFIX v min. hodnotě 300 Kč
  2. Zaregistruj se- na webových stránkách PORFIX zapíšete své iniciále, z účtenky za materiál PORFIX opište datum nákupu a čekejte na bod 3.
  3. Vyhraj- PORFIX si dal záležet na tom, aby v tomto období vyhrálo opravdu hodně zákazníků. V této soutěži máte šanci na výhru mnohem větší než u ostatních spotřebitelských soutěží. 

V období od 4. 5. 2015 do 28. 6. 2015 vyhraje každý týden 5 zákazníků. Každý z nich vyhrává 10 000 Kč. To znamená, že za 8 týdnů soutěže PORFIX potěší celkem 40 zákazníků sumou 10.000 Kč a jednoho zaregistrovaného šťastlivce, který odpoví co nejdříve a hlavně správně na soutěžní otázku ve finálovém kole obdaruje částkou 500 000 Kč.

>> Zde můžete už nyní zadat svůj email a PORFIX vám soutěž včas připomene. 

Co Vy na to? Stojí za to rekonstruovat byt nebo si postavit vysněný rodinný dům nebo garáž pro čtyřkolého miláčka s PORFIXem? Odpověď je jasná. ANO!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku