Nový portál Svépomocí.cz - jaké změny stavebníkům přináší?

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Kategorie: Novinky na webu
5. 1. 2015
0 komentářů
Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?
Příspěvek stavebníka
Když jsem v lednu roku 2009 spustil web pro svépomocné stavebníky, kteří se stejně jako já rozhodnou podělit o své praxí získané zkušenosti úspěchy i nezdary, spouštěl jsem ho s cílem pomáhat společně s dalšími odvážnými svépomocníky lidem, kteří se rozhodnou postavit dům svépomocí.

Tehdy jsem zapomněl na rekonstruktéry domů i bytů, a lidem, kteří by si rádi sami upravili svou zahradu a dále o ni pravidelně mnoho let pečovali, web Svépomocí.cz mnoho prostoru také nenabízel.

S letošními Vánocemi, pod které jsme Vám, stavebníkům, nadělili nový portál, se horní menu kromě stále nejnavštěvovanější kategorie STAVBA DOMU rozrostlo právě o zmíněné REKONSTRUKCE i ZAHRADU a na Vaše časté urgence také STAVEBNÍ BAZAR.  

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?
Reklama

Výpis nových článků, který jsme měli až do listopadu 2014 k dispozici po příchodu na web, a který se většinou týkal stavby nového domu, je nyní umístění v rubrice STAVBA DOMU, ve které se mohu dále snadněji, než tomu bylo dříve, dostat do stavební etapy, která mne aktuálně nejvíce zajímá.

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?

Na hlavní stránce celého portálu "HOME", tedy na adrese www.Svepomoci.cz, se dozvíte o novinách ze všech rubrik od stavby po rekonstrukci i projekt Svépomocí ŽIVĚ. Každá rubrika má na hlavní HOMEPAGE svůj prostor a pochopitelně nechybí ani nejnovější komentáře nebo příspěvky ve fóru, které se nyní navíc zobrazují ve spodní části každé stránky webu Svépomocí.cz.  

Reklama
Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?

Přihlašování i vytváření nových účtů najdete umístěné v pravém horním rohu každé stránky.  

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?
Reklama

Nemusíte se ovšem bát, že by na Vás v menu stavebníci nově vyskočil každý registrovaný uživatel na webu. Někteří se na webu registrují, aby mohli komentovat články nebo přispívat do fóra, ale psát články o své stavbě zatím nechtějí třeba, protože se na stavbu svého domu chystají až za několik let a nyní již pilně sbírají informace.  

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?

Mezi stavebníky tak najdete pouze svépomocníky, kteří již napsali alespoň jeden článek o průběhu stavby nebo rekonstrukce svého domu či bytu a vyplnili alespoň základní informace o své stavbě, abychom mi ostatní věděli, jaký dům mají stavebníci v plánu postavit a mohli se tak například radovat, že někdo staví obdobně velký dům jako já, a proto mne budou právě články od Pavla a Evči velmi inspirovat.

Každý Váš článek si zaslouží náležitý prostor na titulní straně, aby se o něm dozvědělo co nejvíce svépomocníků. Do teď jsme se snažili vydávání článků ručně plánovat tak, aby se denně zobrazilo něco nového a nestalo se, že v pondělí vydáme 10 článků a v ostatních dnech nic.

Sám články píši dodnes a představa, že přijdu ze stavby, unavený napíši článek, abych se podělil o své čerstvé zkušenosti, ale díky dalším novým článkům ten můj zapadne a jen málo stavebníků si ho stihne přečís,t i když by jim opravdu pomohl, je smutná.

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?

Aby se to nestávalo, je tu má kolegyně Jana, která každý článek kontroluje, aby se ujistila, že se podařilo nahrát všechny fotografie, zařadila článek do správné stavební etapy a naplánovala jeho zveřejnění.

Autoři článků si tak nemusí lámat hlavu, kam článek zařadit a mají jistotu, že kdyby se při nahrávání něco nepovedlo, dostanou od Jany zprávu obsahující například prosbou o doplnění fotografií.

Současně má každý autor jistotu, že jeho článek nikde nezapadne, ale dostane své zasloužené místo, aby mohl co nejdéle svítit na titulní straně a my, čtenáři, věděli, že když přijdeme ráno na portál Svépomocí.cz, dozvíme se znovu něco nového.

V průběhu Vánoc jsme celé okolí webu doplnili o loga firem, od kterých se nám podařilo získat pro stavebníky vánoční dárek. Od celkem 7 partnerů jste si mohli celé 3 týdny stahovat dárkové poukazy se slevou, z nichž většinu bylo možné získat pouze na webu Svépomocí.cz.

Mám velkou radost, že přes 250 stavebníků může tento rok nakupovat beton a další lité směsi o 15% výhodněji než ostatní a přes 100 stavebníků si pořídí levněji oplocení nebo střechu pro svůj nový dům.  

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?

Doufám, že se nám podaří tento rok přesvědčit více firem, aby speciálně pro nás svépomocné stavebníky připravili dárky a slevové poukazy, které nám pomohou splnit si svůj sen o novém bydlení levněji, ale ve skvělé kvalitě.

Děkuji za Vaši přízeň a podporu. Pokud Vás napadne, čím bychom si mohli portál Svépomocí.cz vylepšit, aby nás i nadále každý den inspiroval a dodával sílu při stavbě domu, napište mi na email Pavel@svepomoci.cz.

Ať se Vám daří Pavel Tesárek

Nový portál Svépomocí.cz  - jaké změny stavebníkům přináší?
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama