Topení a anhydrit

Autor: Lucka a Jirka (31 příspěvků)
25. 6. 2013
3 komentáře
Topení a anhydrit
Příspěvek stavebníka
Po polystyrenu zbývalo natáhnout trubky podlahového topení. To jsem měl domluvené s klukem co mi dělal vodu. Sice jsme byli domluvení asi 3 týdny dopředu, ale měl velkou zakázku, kterou musel dokončit.

Pomalu jsem se začínal loučit s termínem na zalévání podlah, pátek byl poslední den na zrušení, naštěstí mi ve středu volal, že v pátek přijde a uděláme to.

V pátek opravdu dorazil a pustili jsme se do práce, bylo potřeba osadit rozvaděč topení, natáhnout trubky od tepelného čerpadla do rozvaděče a od čerpadla do koupelny k žebříku, to bude ostatně jediný radiátor v domě.

Po dokončení všeho co bylo potřeba jsme topení natlakovali a doufali, že bude všechno v pohodě. Tlak naštěstí neklesl, tak nebránilo nic tomu, aby v pondělí mohli vylít podlahy.

Reklama

Kluci přijeli o něco dřív než mix a změřili si přesně výšky a čekalo se mix, za 40 minut měli všechno vylité. Anhydrit měli spočítaný fakt přesně, zbylo asi 50litrů. Druhý den po vylití ještě ráno přijeli a seškrábli šlem, který se na povrchu vytvořil a teď už nám nezbývá nic než větrat, větrat a zase větrat.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lucka a Jirka
Lucka a Jirka (31 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama