okna a dveře

Autor: Lucka a Jirka (31 příspěvků)
22. 2. 2013
0 komentářů
okna a dveře
Příspěvek stavebníka
20.3.2013 nám konečně namontovali i vchodové dveře. Dlouho jsme se pro žádné dveře nemohli rozhodnout. Nakonec jsme se dohodli až těsně před montáží oken, takže dveře při montáži zrovna zaměřili a my už jen čekali na telefon s termínem montáže.

Montovat dveře přijela ta samá parta jako okna a za hodinu a půl bylo vše hotovo. Jinak asi k tomu není nic moc co říct. Jenom že má sjednocené zámky, protože už i tak mám spostu klíčů, tak jsem nechtěl doma vybírat klíč ke správným dveřím vždycky když jdu domů.

Okna jsme měli vybraná a zaplacená už od prosince. Po dlouhém rozhodování jsme se rozhodli pro jednu z firem z blízkého okolí, okna jsou plastová s oboustranným dekorem a pětiletou zárukou. Také to byla první akce na domě, při které jsme nemuseli nic dělat.

Týden před samotnou montáží jsme do kapes cihel vložili nařezaný extrudovaný polystyren. Samotná montáž probíhala bez větších problémů. Bylo vidět že pán, který okna montoval, v tom má již letitou praxi.

Reklama

Přijeli ráno v devět, hodinu si vše chystali a kolem třetí hodiny již odjížděli. Teď ještě čekáme na vchodové dveře a dveře do dílny, dlouho jsme se nemohli pro žádné rozhodnout. Ještě jsme si byli ve firmě vyměnit kličky k oknům, dostali jsme úplně ty nejobyčejnější takže příští týden dodají snad ty správné.

Po sundání ochranných folií z oken jsem si všimnul, že jedno křídlo okna je poškrábané. Hned jsem volal do firmy a druhý den přijel jejich technik, škrábanec zaretušoval opravnou fixou v barvě okna.

I když ten, kdo o tom neví, by si toho nikdy nevšimnul, řekl jsem si, že okna stály dost peněz, tak ať se snaží a požadoval jsem výměnu okna za nové. Bez problémů mi vyhověli a nové okno vymění až budou montovat vchodové dveře.

Reklama

Jsem příjemně překvapenej z průběhu reklamace, při tom, když čtu na internetu, jak má většina lidí s reklamací oken problémy.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lucka a Jirka
Lucka a Jirka (31 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama