Jak se staví hrubá stavba za 5 dnů

Autor: Liapor (44 příspěvků)
24. 9. 2012
0 komentářů
Příspěvek stavebníka
Velkou výhodou pro ty z vás, kteří se rozhodli stavět víceméně svépomocí, může být realizace hrubé montované stavby. Hrubá stavba bude hotová za několik dnů a doba výstavby vašeho vysněného domu se tak může zkrátit i o několik měsíců...

Pokud nad touto variantou výstavby uvažujete, podívejte se na výhody 20 typových montovaných Domů jedním tahem, které jsou vyrobeny z pevného keramického materiálu (LiaporBetonu).

Oproti montovaným dřevostavbám mají nepoměrně vyšší životnost a díky keramickému materiálu garantují příjemné vnitřní klima stejně jako cihlové domy. Technologie je již léty a stovkami zákazníků prověřená. Zahrnuje minimum mokrých procesů, takže do domu se budete moci nastěhovat okamžitě po jeho dokončení.

Promyšlená technologie skrývá také další vychytávky jako připravené drážky pro rozvody a instalace již z výroby, hladké stěny – není nutná omítka jen stěrka apod.  Za nejnáročnější fáze výstavby vám navíc zodpovídá 1 dodavatel.

Reklama

Základová deska

Základovou desku standardně realizuje společnost Dům jedním tahem (DJT), ale v případě vašeho zájmu si ji můžete zrealizovat sami.

Jak se staví hrubá stavba za 5 dnůJak se staví hrubá stavba za 5 dnů

Montáž 1. podlaží

Když je základová deska hotová, dopraví společnost Dům jedním tahem na místo stavby velkoformátové dílce vyrobené přesně podle projektu, ve kterém jste před zahájením výroby mohli provést celou řadu úprav (posunutí příček, oken, změnu vnitřní dispozice apod.). Montáž velkoformátových dílců 1. podlaží za asistence jeřábu a týmu zkušených zaměstnanců DJT trvá pouhý 1 den.

Reklama
Jak se staví hrubá stavba za 5 dnů

Strop a schodiště

Položení prefabrikované stropní konstrukce a usazení schodiště se odehrává během 2. dne stavby. 3. stavební den následuje zmonolitnění stropu a technologická přestávka, která obvykle trvá 5 dnů.

Montáž 2. podlaží

Po vytvrdnutí zmonolitňovací vrstvy může stavba pokračovat montáží stěn 2. podlaží, které budou v den montáže dopraveny na stavbu. Na konci 4. stavebního dne tak bude hotové usazení stěn 2. podlaží. 5. den stavby následuje jen zalití styků stěn a kontrola hotové hrubé stavby, která je připravena k předání.

Reklama
Jak se staví hrubá stavba za 5 dnů

Hrubá stavba nebo dům k dokončení?!

V tomto okamžiku můžete převzít dokončování stavby do své režie nebo nechat na DJT ještě další fáze výstavby jako je realizace krovu, střechy, komínu, výplní stavebních otvorů apod. a převzít si až dům ve fázi domu k dokončení a sami si realizovat již méně náročné stavební práce.

Jak se staví hrubá stavba za 5 dnůJak se staví hrubá stavba za 5 dnů

Dokončovací práce máte díky technologii DJT snazší. Máte připravené veškeré rozvody již z výroby, ušetříte na čas i peníze na omítkách, protože vám stačí jen stěrka. Pokud jste si vybrali patrový dům, je v ceně zahrnuto již schodiště atd.

Více o výhodách Domů jedním tahem

Ať se rozhodnete pro stavbu hrubé stavby , domu k dokončení či domu na klíč, můžete si být jisti, že se společností Dům jedním tahem vás čeká vstřícné a férové jednání.

•    Můžete navštívit probíhající stavby i již hotové domy a promluvit si s jejich majiteli. •    Můžete nahlédnout do výroby Domů jedním tahem. •    Můžete si vybrat z 20 typových projektů a nechat si některý upravit dle svých představ. •    Nepřeplatíte ani korunu nad rámec smlouvy. U DJT neexistují žádné vícenáklady. •    Termíny jsou u DJT závazné – stavba bude k převzetí v termínu, jaký si před zahájením stavby určíme ve smlouvě.

Pro více informací navštivte web www.dumjednimtahem.cz nebo kontaktujte obchodně technické poradce Dům jedním tahem.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Liapor (44 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.liapor.cz/352 324 401
Č.p. 176, 357 35 Vintířov
Poslat poptávku