DUR Projekt pro uzemni rizeni

Autor: Redakce (77 příspěvků)
14. 2. 2012
0 komentářů
DUR Projekt pro uzemni rizeni
Příspěvek stavebníka
Takze DUR. Projekt pro Uzemni rizeni. Co to je, co to obsahuje,a vse okolo meho individualniho projektu.

Podklady pro DUR jsou nezbytne k predani na stavebni urad aby vubec Uredni siml zacal neco resit. Je to v podsate takove predkolecko pred Ohlaskou nebo Stavebnim povolenim a to v zavislosti na na zastavene plose domu.

V mem pripade pred podanim DUR jsem musel kontaktovat vlastniky sousedicich pozemku a zadat je o souhlas pro projektovou dokumentaci. Sousedka pro pripojeni meho stitu domu k jejimu tudiz Vyjimka o odstupovych vzdalenostech.

A v pripade souseda a jeho pozemku totez pro otevrene stani pro osobni automobil. Na stavebni urad sla sepsana zadost a k tomu pisemne pripojene souhlasy nakresu projektu s vlastniky dotcenych pozemku v meritku 1:100.

Reklama

Po uspesnem schvaleni vyjimky, uredni siml pokracuje.

Moje DUR musi obsahovat:  1) hydrogeologicky posudek - jiz mam od drivejsiho vlastnika(stale platny, vazany na pozemek a ne majitele pozemku)  2) Pozarne bezpecnostni zprava PBZ  3) Pripojka NN  4) Kanalizacni pripojka  5) Souhlas obce o provedeni stavby  6) DUR uvodni udaje o stavbe a lokalite  7) DUR pruvodni zprava  8) DUR souhrnna technicka zprava

snad jsme na nic nezapomeli:-) pokud ano Stavebni urad nas musi kontaktovat:-(

pripojku vody a plynu resit nemusim, nebot antonicka na plyn mam jiz na hanici pozemku a vodovodni sachtu pouziji stavajici. ne ze by byla nejnovejsi ale po rekonstrukci snad bude vyhovovat

Reklama

vlozil jsem jen cast obrazku ktere jsou urcite pohledy na stavbu v ramci DUR,snad se nebude zlobit ze to neni kompletni:-)nechtelo se me vsude mazat data o hlavicce:-) ostatni zpravy pripojovat nebudu, neni tam mnoho nakresu, spise jde o ciste technicke reseni formou zpravy s kulatym razitkem pro Uredniho simla.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama