Rozhodnutí stavět

Autor: Redakce (77 příspěvků)
15. 1. 2012
0 komentářů
Rozhodnutí stavět
Příspěvek stavebníka
Jelikož jsme před 5-ti lety koupily starý byt o výměře 65 m2 a dispozici 3+1, ale za dobu 3 let jsme tento byt museli opravovat mnohokrát a také se naše rodinka rozrostla o další cácorku, shodli jsme se, že si postavíme domeček. 

Byt jsme zatím pronajali, a nájemníci slíbili, že ho od nás příští rok na jaře - končí fixní doba - koupí. Původně jsme chtěli 1,2 mil. Za příslib koupě jsme jim slevili na 1,1 a teď jsme se s nimi dohodli, že ho prodáme za rovný 1 mil. Sice nám po splacení HÚ na byt moc nezbyde, ale na začátek lepší než nic.

Okolo domečku se ochomítáme už něco okolo roku. Za dobu od 02/2011 jsme stihli vyřídit žádost o přípojku na elektřinu, vodu a kanalizaci. Minulý týden jsme dostali do rukou projekt domečku. A v úterý 7.12.2011 mi přinesl projektant i projekt na vodu a kanalizaci. Sice jsme ještě nekopli, ale koruny už lítají.  Projekt nám dělal rodinný známý, takže proto tak nízká cena.

Pokud by měl někdo zájem, tak z vlastní zkušenosti nejlevněji teď dělají energeťáky na  http://www.heluz.cz/energeticky-prukaz-budovy/

Reklama

V dalším článku popíšu peripetie okolo elektrické přípojky.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací