Veletrh úspor – to je STAVOTECH Olomouc

Autor: Omnis.cz (15 příspěvků)
24. 3. 2022
0 komentářů
Veletrh úspor – to je STAVOTECH Olomouc
Komerční

Drahé energie, nedostupné bydlení, inflace ukusující z úspor. Jak z toho ven? Investicemi do vlastního bydlení a úsporných technologií. Kde začít? Na veletrhu.

Po nucené pauze stavební sezónu na střední Moravě symbolicky otevírá stavební a technický veletrh STAVOTECH Olomouc. Uskuteční se ve dnech 31. března až 2. dubna 2022 v pavilonu A olomouckého Výstaviště Flora a přilehlých venkovních plochách. Stavotech je největším jarním veletrhem tohoto typu na Moravě. Tradičně budou výstavní prostory zaplněny expozicemi vystavovatelů z oboru stavebnictví a vybavení domácnosti. Můžete zde načerpat inspiraci, poradit se s odborníky, využít výstavní slevy.

Nenechávejte protékat drahé energie ve vaší domácnosti do prázdna! Zastavte proud peněz, který se zbytečně sype z vaší peněženky pryč. Přijďte se podívat a získat informace v Expozici úspor. Jak bez investic ušetřit na energiích a provozu domácnosti. Do jakých úsporných technologií investovat a snížit tak vaši energetickou spotřebu. Rady, tipy, doporučení, prospekty a kontakty. Vše na jednom místě na veletrhu.

Neodmyslitelnou součástí veletrhu Stavotech Olomouc je doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům. Nebudou chybět informace o dotačních možnostech z programu Nová zelená úsporám a Dešťovka. Dozvíte se vše důležité k fotovoltaice i tepelným čerpadlům.

Široká nabídka stavebních materiálů a služeb je dnes již samozřejmostí, velká koncentrace odborníků schopných poskytnout kvalifikované informace a radu je stále vzácnější příležitostí.

Veletrh Stavotech patří k těm událostem, které by si profesionálové, investoři i individuální stavebníci neměli nechat ujít – navštivte jej ve čtvrtek 31.3. a pátek 1.4. od 900 do 1800 hodin, v sobotu 2.4. od 900 do 1700 hodin.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Omnis.cz (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací