Chcete pořádnou střechu Tondach? Vyhrajte ji zcela zdarma!

Autor: Tondach.cz (2 příspěvky)
21. 3. 2022
0 komentářů
Komerční

Kdo soutěží, ten může mít novou střechu. Společnost Wienerberger, jednička na trhu v oblasti stavebních materiálů, která vyrábí i střešní tašky Tondach zahájila soutěž o střechu zdarma. Pojďte se s námi podívat na více informací o krytinách a na konci článku najdete i návod, jak se můžete zúčastnit soutěže. Je to opravdu jednoduché. 

Střechy Tondach se vyznačují moderním vzhledem, dlouhou životností a léty prověřenými vlastnostmi pravé pálené tašky. Za 140 let své existence získala značka Tondach nespočetně mnoho zkušeností, které neustále propojuje s těmi nejmodernějšími technologiemi. Právě díky tomu jsou střechy Tondach nejen tradiční, ale hlavně moderní a zdravé řešení pro váš dům.  

Tondach – prověřená kvalita a odolnost, tradiční vzhled i pestrá paleta barev

Střecha Tondach má klasický vzhled z pravé tradiční pálené krytiny, vysokou odolnost a dlouhodobou trvanlivost, kterou Wienerberger garantuje zárukou na 33 let. Odolá kyselým dešťům, ptačímu trusu, horku i mrazu. A díky výborným hlukově izolačním vlastnostem máte jistotu, že se pod pořádnou střechou od Tondach opravdu dobře vyspíte za každého počasí. 

Chcete pořádnou střechu Tondach? Vyhrajte ji zcela zdarma!

Nezapomíná se ani na vzhled, protože pořádná střecha má být nejen kvalitní, ale také dobře vypadat. Proto nabízí Tondach velký výběr možností střešních krytin, tak ať si každý vybere dle svého vlastního vkusu. V nabídce najdete pestrou paletu barev engoby i glazury, které vydrží věky.

A že i tradiční materiál může mít designové provedení, potvrzuje nová střešní taška V11. Tu nelze přehlédnout – unikátní tvar, zdokonalené funkce i působivá barevná škála Anthrazit, Basalt a Titainum. V11 jednoduše vyniká nadčasovým vzhledem od studia F. A. Porsche, aniž by slevila z vysokých standardů pálené tašky. 

Chcete pořádnou střechu Tondach? Vyhrajte ji zcela zdarma!

Kromě střešních tašek nabízí Tondach i kompletní řešení střech s veškerými doplňky. Velké oblibě se těší například moderní tepelně izolační systém iRoof, který zabraňuje přehřívání interiéru v letním období, a úniku tepla v tom zimním. Díky tomu nejen ušetříte peníze za vytápění a klimatizaci, ale oproti jiným typům izolace získáte i více prostoru v podkroví.  

Vyhrajte pořádnou střechu Tondach zcela zdarma!

Plánujete rekonstrukci střechy, nebo stavíte nový dům? Zapojte se do soutěže o novou střechu Tondach zcela zdarma! Jak ji vyhrát? Postup je jednoduchý. Zažádejte si zdarma o nezávaznou kalkulaci.

Stačí vyplnit formulář a nahrát projektovou dokumentaci. Pokud ji nemáte, uvedete alespoň rozměry střechy a její sklon. Podle zadaných údajů vám odborníci z firmy Tondach doporučí vhodný materiál a vypočítají veškeré náklady. Kromě toho, že získáte samotnou kalkulaci, budete také zařazení do slosování o střechu zdarma. 

Pozor! Abyste mohli soutěžit, žádost o kalkulaci je třeba odeslat do konce března.  Přejeme hodně štěstí! 

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tondach.cz (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací