Výstava STAVBA – TEPLO – ENERGIE – veletrh úspor & ŽENA A DOMOV v Uherském Hradišti

Autor: Omnis.cz (15 příspěvků)
11. 3. 2022
0 komentářů
Výstava STAVBA – TEPLO – ENERGIE – veletrh úspor & ŽENA A DOMOV v Uherském Hradišti
Komerční

O víkendu 19. – 20. března bude Městská sportovní hala v Uherském Hradišti sloužit jako prodejní a poradenské fórum pro všechny, co mají v plánu rekonstrukci stávajícího bydlení, výměnu topení za úspornější variantu nebo se chystají stavět. Zároveň potěší i ženy drobnými doplňky pro domácnost.

 Vstup na výstavu v sobotu od 9 do 18 h a v neděli do 17 h a na doprovodný program je zdarma.

Výstava STAVBA – TEPLO – ENERGIE – veletrh úspor & ŽENA A DOMOV v Uherském Hradišti

Stavební výstava STAVBA – TEPLO – ENERGIE navazuje na 16letou tradici série výstav Stavíme, bydlíme, která byla na dva roky přetržená z důvodu protiepidemických opatření. Ale nyní se již blýská na opět lepší časy a můžeme bez obav přivítat návštěvníky na oblíbené stavební výstavě v Uherském Hradišti.

 S čím vás seznámí firmy ve svých výstavních expozicích?

Nosným tématem výstavy bude komplexní řešení úspor nákladů na vytápění budov.  Vyberete si z nabídky topných systémů a topných folií, solárních kolektorů na ohřev vody i solárních osvětlení, tepelných čerpadel, elektrického vytápění, podlahového topení. S teplem a jeho udržením souvisí také řešení klimatizace.  Protože firmy se nebojí konkurence, budou zde představeny i různé systémy odstranění vlhkosti a hydroizolace. Vyberete si z nabídky oken, dveří a podlahových krytin. V době častých požárů bude jistě zajímavá i expozice s hasicími přístroji.

Stavební výstava bude doplněna sekcí ŽENA A DOMOV. Zde si nakoupíte sezónní dekorace, dětské skládačky, prostírání, speciální vysavače, kuchyňské potřeby, čistící nanotextilie nebo se můžete nechat namasírovat.

Kromě haly zaplněné výstavními expozicemi je připraven i zajímavý a poučný doprovodný program formou přednášek pro širokou veřejnost.

Sobota 19. března 2022

od 13 h Geopatogenní zóny trochu jinak.

Josef Ulehla, www.ulehla-josef.cz

od 14 h

Podlahové topení pro nízkoenergetické a pasivní domy. Michal Nevolník, ANOS s.r.o., www.teplapodlaha.eu

od 15 h Rekuperace – pro zdravé bydlení a snížení nákladů na vytápění. Řízené větrání - odborně zvaná rekuperace - se v rodinných domech i bytech stává nezbytností. Utěsněné domy, aby z nich neunikalo drahé teplo, ale dalo se v nich zdravě bydlet, vyžadují větrání bez ztráty tepla. Jaké jsou způsoby, co pro jejich instalaci je potřeba zajistit, možnosti dotací a následná diskuse je předmětem této přednášky. Ing. Josef Slováček, Cech topenářů a instalatérů ČR

 Neděle 20. března 2022

od 14 h Tepelné čerpadlo - nejlepší dárek pro Váš nový i starší dům. Nejlepší ochranou proti zdražování energií jsou tepelná čerpadla, která 75% tepelné energie pro vytápění získají ZDARMA z okolí vytápěného objektu. Jaké jsou systémy tepelných čerpadel, podle čeho vybrat správný typ, výkon a provedení. Vhodný systém pro vytápění - chlazení tepelným čerpadlem. Spolupráce tepelného čerpadla s fotovoltaikou. Ekonomická návratnost, dotace na tepelná čerpadla. Ing. Josef Slováček, Cech topenářů a instalatérů ČR

Udělejte si čas a přijďte zdarma na stavební výstavu, nakupte drobné výrobky, poraďte se s odborníky, vyslechněte si přednáškynačerpejte informace. Losujte o pravý diamant.  Víkend 19. – 20. března bude ve znamení inspirace na vylepšení vašeho stávajícího bydlení.

Více informací naleznete na www.omnis.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Omnis.cz (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací