Skryvka ornice

Autor: Tom a Míša (14 příspěvků)
5. 4. 2011
0 komentářů
Skryvka ornice
Příspěvek stavebníka
Souhlas stavebního úřadu s provedením stavby (obdoba stavebního povolení pro ohlášku) byl vadán o měsíc dříve, než jsme předpokládali - za 8 dnů. Samozřejmě jsme s tak krátkou dobou nepočítali a neměli zajistěného ani geodeta, natožpak bagristu.

Rozhodli jsme se vyzkoušet službu tohoto webu a podali si poptávku na zemní práce.

Jednalo se o:  - zářez v terénu - 100m3   - vykopání pasů š. 60cm - 35m3.

Podmínkou bylo použití minibagru - kvůli špatné dostupnosti. Traktorbagr, ani kolový bagr by už nevyjeli zpět na silnici. :) Poptávka byla zveřejněna v pátek dopoledne a my již v neděli odpoledne měli 5 nabídek (2 z nich se již přijeli podívat přímo na pozemek). Dali jsme přednost nejnižší nabídce - bagřík 1,8t, 380 Kč/hod, nebo max. hranice za zmíněný objem prací 14tis Kč.

Reklama

15.3. ráno se začalo kopat, šlo to hezky metrovou svahovkou. Bagrista byl velice šikovný, práce mu šla hezky od joysticků a za první den měl strženou skryvku ornice, kterou odsunul pomocí radličky pod budoucí dům. Chlapík bohužel ješte tentýž večer volal, že měl autonehodu. :( Mu se naštěstí nic nestalo, ale bagr na odpis. Další 4 dny ale mělo pršet a my tak měli dost čau na další hledání... Ale o tom zase příště... TOm  

Náklady

Název položkyCena
Náklady na tuto etapu
4 000 Kč
Celkem4 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tom a Míša
Tom a Míša (14 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací