Část I. - sběr informací

Autor: my_casa (5 příspěvků)
18. 6. 2018
0 komentářů
Část I. - sběr informací
Příspěvek stavebníka
Započato kolečko obíhání různých oddělení úřadů, abychom se někam hýbli.
  • Územní plánování (otázka: můžeme stavět?) prej ano, jsme v pěkné růžovočervené zóně, dobře, to mi stačí, na víc se hlupačka neptám…
  • Samotný SÚ pán, co má na starosti naši lokalitu. S tím jsem probrala umístění domu, střechu, trochu vzhled budoucího domu.
  • Odbor vodohospodářství – ohledně „kanálu“ (k tomu bude samostatné vykládání), jelikož musíme řešit ČOV- zasak do pozemku nebo napojení na stávající obecní dešťovou kanalizaci. Jsme v regionu lázeňských vod = problémeček ( jeden z mnoha)
  • Odbor životního prostředí – můžu pokácet stromy? Jasně, ovocné můžete kdy chcete, nejlíp ale na podzim, aby se včelky napapaly.
  • Pak běh na VAK, kde vlastně vedou ty trubky s vodou, na které se chceme napojit. Paní mi vytiskla pláneček a hurá dom.
  • Pak návštěva samotného starosty, co vlastně na to říká a při té příležitosti vyptat nějaký plánek kanalizace.
  • No a v neposlední řadě navštívit ČEZ, jestli nás vlastně připojí. Jo, vybalila jsem 12.500,- a začlo se na tom makat. Sice mi pán poslal smlouvu s jiným číslem parcely, ale během týdne vyřešeno, jo a ještě tam popletli názvy kabelů, ale opraveno. Mohla vzniknout smlouva o smlouvě budoucí.

Další na řadě byl projektant. Jenže, co mu předložit, tak jsme asi  2  měsíce spekulovali, tvořili v programu 3DsweetHome nějaký smysluplný projekt, aby se měl samotný mistr od čeho odpíchnout. Navrhli jsme malý bungalov. Ten pak jeli „vykolíkovat“ na pozemek, abychom měli představu, kde bude stát. Říkali jsme tomu – zaměřit obdélníček na pozemku. Naváže článek o PD samotné.

Náklady

Název položkyCena
Plná moc
30 Kč
Jistič ČEZ
12 500 Kč
Celkem12 530 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
my_casa
my_casa (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama