Výsledky soutěže o praktické ceny odhaleny. Víme, kdo měl na FOR ARCH štěstí

Autor: Jana Kouřilová (94 příspěvků)
13. 10. 2017
0 komentářů
Výsledky soutěže o praktické ceny odhaleny. Víme, kdo měl na FOR ARCH štěstí
Příspěvek stavebníka
Stejně jako každý rok patřil týden od 19. do 23. září jen stavebníkům. V areálu PVA EXPO v pražských Letňanech se opět konala událost mezinárodního věhlasu, stavební veletrh FOR ARCH. Abychom svátek všech stavebníků patřičně oslavili, na expozici Svépomocí.cz jste s námi mohli soutěžit o ceny v celkové hodnotě 230 tisíc korun. A jak to celé dopadlo?

O praktické ceny v hodnotě více než 230 tisíc korun se na našem stánku soutěžilo po celý týden ve dvou kolech. Stačilo pouze odpovědět na pár všetečných otázek týkající se stavby nebo rekonstrukce domu a hodit lístek do slosovacího osudí. První kolo probíhalo od úterý 19. do pátku 22. září. Jakmile v pátek odbila 17. hodina, zakladatel Svépomocí.cz Pavel Tesárek vylosoval z neuvěřitelných 875 soutěžních kuponů šťastné výherce. Živé vysílání losování jste mohli sledovat na našem Facebooku.

Juraj Podoba 40 000 Kč na rekuperační jednotku Sentinel Kinetic B od REGULUS Robert Jursa 15 000 Kč na vysokopevnostní desky Habito od Rigips Pavel Rygel 15 000 Kč na nádrž na dešťovou vodu od ITMS plast Lubomír Marko 10 000 Kč na oplocení a další sortiment od Pilecký Jiří Viesner 10 000 Kč na bezpečnostní dveře od HT dveře Karel Böhm 10 000 Kč na střešní šindele Cambridge Xpress od IKO Jaroslav Císař 7 000 Kč na hydroizolaci Glastek 40 Special Mineral od Stavebniny DEK Petr Novák 30% sleva na STROPSYSTEM Goldbeck od Goldbeck Prefabeton Druhé kolo jsme na stánku spustili v pátek 22. září od 17 hodin do sobotních 17 hodin. Vítěze ze skoro 500 dotazníků Pavel vylosoval 3. října přímo ve Svépomocí.cz. Přenos vysílání jste opět mohli vidět na Facebooku Svépomocí.cz.

Lukáš Vančura 40 000 Kč na rekuperační jednotku Sentinel Kinetic B od REGULUS Miroslav Brzák 15 000 Kč na vysokopevnostní desky Habito od Rigips Monika Koderová 10 000 Kč na bezpečnostní dveře od HT dveře Helena Radouchová 10 000 Kč na střešní šindele Cambridge Xpress od IKO Lukáš Basík 3 000 Kč na hydroizolaci Glastek 40 Special Mineral od Stavebniny DEK Stanislava Trojáčková 30% sleva na STROPSYSTEM Goldbeck od Goldbeck Prefabeton

Reklama

Všem šťastlivcům gratulujeme!

Nebojte se, soutěže o hodnotné ceny připravujeme i do budoucna. Sledujte náš web nebo Facebook a žádná šance vám neunikne.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Jana Kouřilová
Jana Kouřilová (94 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama