Za dva dny startuje konference Stavba cihlového pasivního domu pohledem svépomocného stavebníka

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
21. 9. 2017
0 komentářů
Za dva dny startuje konference Stavba cihlového pasivního domu pohledem svépomocného stavebníka
Příspěvek stavebníka
Už jen dva dny zbývají do očekávané konference Stavba pasivního domu svépomocí, kterou provede zakladatel portálu Svépomocí.cz Pavel Tesárek. Na třetím ročníku, jenž nese název: Stavba cihlového pasivního domu pohledem svépomocného stavebníka si účastníci užijí řadu novinek: nová témata, více hostů, možnost pokládat hostům dotazy online i vlastní jmenovky.

Rezervujte si místo 

O třetí ročník konference, která proběhne v areálu PVA EXPO Letňany, je velký zájem a zbývají poslední volná místa. Rezervujte si proto své místo v sálu. Podrobné informace o tématech i patnácti hostech, kteří vystoupí během jednotlivých přednášek, najdete na webu konference.

Konference nabídne nová témata

Jako každý rok, i letos je konference rozdělena na jednotlivé přednášky podle etap stavby pasivního domu, jenž stavíme v projektu Svépomocí ŽIVĚ. Na každé přednášce vystoupí odborník, který se na stavbě domu podílel a v pěti minutách odpoví na problematiku, se kterou se na stavbě domu svépomocí může setkat každý stavebník. Kromě již tradičních témat, zazní nově témata jako: elektroinstalace, stavba schodů, sádrové omítky, rozvody vody a podlahového topení, rekuperace, vylití podlahy anhydritem a následně první pokus o test vzduchotěsnosti - BlowerDoor test a mnohá další.

Ptejte se nejen online

Všichni účastníci se mohou ptát v průběhu přednášky nebo online přes aplikaci Slido.com, kterou lze stáhnout do mobilního telefonu. Příležitost k individuálním konzultacím bude také po každé přednášce v předsálí. 

Reklama

Program konference Stavba a rekonstrukce svépomocí

Rezervovat zdarma místo na přednášce.

Už se na vás moc těšíme, Tým Svépomocí.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama