Síť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systém

Autor: Hrsystem.cz (1 příspěvek)
30. 3. 2017
0 komentářů
Síť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systém
Příspěvek stavebníka
Síť půjčoven nářadí a stavební techniky, HR systém s.r.o., je předním dodavatelem pro řadu staveb a stavebních firem, zejména v oblasti východní a severní Moravy. Firma provozuje svou činnost již od roku 1998. První pobočka, a zároveň sídlo firmy, vzniklo ve Frýdku-Místku.

Prvotně se jednalo o půjčovnu profesionálního nářadí značky HILTI, později přibyly do sortimentu další značky, například Makita, Honda, Wacker Neuson či Wap. Postupně se otevíraly také nové pobočky, například v Ostravě, Třinci či Novém Jičíně. V současnosti je v provozu 12 poboček, které poskytují servis firmám a řemeslníkům v jednotlivých městech. Naposledy otevřenou pobočkou, a zároveň první v hlavním městě, je půjčovna nářadí v Praze - Hloubětíně. V sortimentu najdete široký rozsah nářadí a stavební techniky k zapůjčení - například bourací a sekací kladiva, se kterými pracuje i naše sesterská firma HR systém stavební, která se zabývá právě vrtáním a řezáním do železobetonu. Pro úpravu a hutnění betonu jsou k dispozici různé vibrační pěchy či desky, k úpravě všech stavebních materiálů pak v půjčovnách najdete široký výběr pil, brusek či řezaček. K zapůjčení je také zahradní technika či geodetické příslušenství, lešení nebo plošiny. V oblasti techniky si můžete vybrat z různých typů bagrů, nakladačů a dumperů.  Veškerý sortiment je dodáván včetně potřebného příslušenství, případně i s dopravou. Technika je pravidelně servisována a udržována. Pro pravidelné zákazníky platí zajímavé slevy, například v případě dlouhodobých pronájmů, kdy se podmínky nastavují individuálně. Více informací k možnostem zapůjčení stavebního nářadí a techniky u firmy HR systém najdete na webu www.HRsystem.cz.

Galerie

Síť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systémSíť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systémSíť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systémSíť půjčoven nářadí a stavební techniky HR systém
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Hrsystem.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama