Rozhodnutí stavět, pozemek a projekt

Autor: Petr (2 příspěvky)
28. 2. 2016
0 komentářů
Rozhodnutí stavět, pozemek a projekt
Příspěvek stavebníka
Zdravím všechny stavebníky. Tento web sleduji už půl druhým rokem a byl pro mě, dá se říci, hnacím motorem a motivací. Ta první myšlenka osamostatnit se od rodičů mi začla vrtat hlavou v roce 2013.

Původně jsem zvažoval koupi bytu. V následujícím roce 2014 jsem zjišťoval nabídky realitních kanceláří a na pár bytů jsem se byl i podívat. Vzhledem k ceně a stavu nabízených bytů jsem začal zvažovat možnost začít úplně od nuly a začal se zajímat v okolních vesnicích o stavební pozemky. Přece jen jsem z vesnice a vlastnit svůj dům byl pro mě sen. A jak se ukázalo, sen se mi začal realizovat na jaře 2015, kdy jsem se zapsal do pořadníku na budoucí odkup stavebních pozemků. Na podzim 2015 probíhalo jednání se zastupiteli obce. Nejdříve si pozemky vybírali místní občané a poté "přespolní". Já si vybral pozemek na téměř rovné ploše, směřovaný na jih o velikosti 925 m2.  Vždy jsem si přál mít přízemní dům. Základní půdorys jsem si navrhl sám a ve spolupráci s projektantem dolaďujeme projekt do finálního stavu. Stavební materiál bude pálená cihla, valbová střecha, rozměry domu 13 x 11 m.

Galerie

Rozhodnutí stavět, pozemek a projektRozhodnutí stavět, pozemek a projektRozhodnutí stavět, pozemek a projektRozhodnutí stavět, pozemek a projekt

Přílohy

rd-2.PDF
rd-1.PDF
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama