Koupě pozemku

Autor: Tom (4 příspěvky)
23. 6. 2015
0 komentářů
Koupě pozemku
Příspěvek stavebníka
Tak jsme se do toho také pustili. Původně jsme dostali starší dům po prarodičích, ale po zvážení stavu domu, celkových nákladů, navíc dům je řadovka a stojí naproti manželčiným rodičům, tak jsme usoudili, že si raději postavíme něco svého na zeleném.

Výběr byl docela špatný, protože kolem našeho bydliště jsou pozemky až silně předražené. Rozhodovala u nás velikost pozemku (nechtěli jsme žádné pole) a hlavně umístění, aby to bylo blízko Velké Meziříčí spíše směrem k Brnu a blízko k nájezdu na D1.

Kousek od VM je malá obec Ruda, ve které jsme náhodou narazili na ceduli s prodejem pozemku. O to větší radost jsme měli z celkového umístění a ceny pozemku a vůbec nám nevadí trojúhelníkový tvar.

Na místě bylo kdysi políčko, takže žádná skála a na naší parcele byl ďolík, takže je tam i mírná navážka. Všechny pozemky si zařizovala sama obec, kompletně je zasíťovala (bez kanalizace, jen deš'ťák) a vše se řešilo přímo s obcí. Beru to jako velké plus do budoucna, jelikož je starosta příjemný chlap a peníze šly hlavně do obecní kasy. Smlouvu jsme podepsali, zaplatili a hurá na to!

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Pozemek
409 200 Kč
Celkem409 200 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací