Přijďte vyhrát střechu na veletrh Střechy Praha!

Autor: Střechy Praha (24 příspěvků)
13. 1. 2015
0 komentářů
Přijďte vyhrát střechu na veletrh Střechy Praha!
Příspěvek stavebníka
Kompletní přehled o současné nabídce materiálů pro stavbu a renovace střech nabídne 17. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA. Tento nejvýznamnější středoevropský veletrh v oboru proběhne 22. – 24. 1. 2015 v PVA EXPO PRAHA Letňany. V souběhu se uskuteční veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA a veletrhy ŘEMESLO PRAHA a FOR PASIV.

VYSTAVOVATELÉ

Souboru veletrhů se bude účastnit na 250 společností z řad nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů střešních materiálů, konstrukcí, izolací, střešních oken, doplňků, okapových systémů, fasádních systémů, nízkoenergetických a pasivních domů, nářadí a strojů, včetně firem nabízejících solární a fotovoltaické systémy. Letos uvidíte velké množství novinek ve všech oblastech veletržního dění. Nové výrobky a služby avizuje na svých stáncích většina vystavovatelů, rozšířen bude počet praktických ukázek řemesel a uskuteční se zcela nové projekty v rámci doprovodného programu.

NOVÝ PROJEKT „FANDÍME ŘEMESLU!“

Projekt na podporu řemesel v ČR, který v roce 2014 zahájila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, bude prezentován formou společné expozice řemeslných cechů, ukázkami prací, poradenstvím a řadou užitečných přednášek na aktuální témata, jako jsou novela Živnostenského zákona, elektronická evidence tržeb či druhotná platební neschopnost.

Těšit se dále můžete na „módní“ přehlídky pracovních oděvů, fórum Dřevěné konstrukce střech, semináře Zateplení kvalitně, Rekonstrukce střech, Bezpečnost práce na stavbách, Úspory energií v rodinných a bytových domech, Tepelná čerpadla a fotovoltaické systémy v praxi ad. Nebudou chybět ani bezplatná poradenská centra pro všechny oblasti výstavby, pro úspory energií, včetně centra fasád.

Reklama

Přijměte pozvání na jedinečnou akci, kde můžete načerpat množství užitečných informací a navíc vyhrát hodnotné ceny včetně střechy na rodinný dům!

Soubor veletrhů se koná v PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 22. – 24. 1. 2015 od 10 do 18 h, v sobotu do 17 h.

Kompletní program naleznete na www.strechy-praha.cz, kde je k dispozici i VSTUPENKA SE SLEVOU 50%.

Reklama

Galerie

Přijďte vyhrát střechu na veletrh Střechy Praha!
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Střechy Praha (24 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací