Moderní řadovka s velkými okny

Autor: Redakce (77 příspěvků)
14. 1. 2015
4 komentáře
Moderní řadovka s velkými okny
Příspěvek stavebníka
Po mnoha letech bydlení v paneláku 3+1 - 66 m2, kde jsme postupně za 12 let vyměnili úplně vše a již je zde vše nové jsme se rozhodli pokročit.

Naskytla se nám výhodná koupě pozemku 1300 metrů od centra okresního města na řadový rodinný dům - kde jsou vždy 3 řadovky u sebe a mezi dalšími trojřadovkami jsou z obou stran chodníčky, abychom se na pozemek dostali zadní brankou a nemuseli vše tahat přes obývák či dům, jak je v některých městech zvykem. Pozemek má 311 m2 - nějakých 39 x 8 metrů na západní stranu - tj. mělo by svítit slunko celé odpoledne na zahradu.

Vybrali jsme prostřední řadovku, abychom malinko ušetřili na topení a nemusela se dělat fasáda z obou stran 16,5 x 6 metrů. Teď jen jaké bude štěstí na sousedy - no uvidíme ??? 

Nyní jsme ve fázi dokončování projektu a čeká nás leden - březen vyřizování stavebního povolení. Řadovku si každý staví nebo nechá postavit sám. Obvodové zdi a okna musíme zachovat, ale vnitřní dispozice jsou kompletně jinak než to bylo v projektu od města, které pozemky prodává a kupodivu není zájem a je stále spoustu volných pozemků.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama