Staráme se o náš pozemek

Autor: Šáša a Romča (8 příspěvků)
Kategorie: Pozemek
1. 5. 2014
1 komentář
Staráme se o náš pozemek
Příspěvek stavebníka
Ahoj stavebníci, tak jako každý z Vás, kdo si koupí pozeme,k se musíme starat, aby byl udržovaný. Proto jsme se minulý týden vydali sekat náš pozemek, na kterém bude snad již brzo stát náš vysněný dům.

Byla to opravdu fuška, ještě že máme benzínovou sekačku s pojezdem, ale i tak nám to zabralo skoro 3hodiny :-(. Pozemek není z nejmenších, ale ani moc veliký. Spíš šlo o to, co tam roste, je to bývalé pole, takže s rovinou se tu nedá počítat. Navíc, když přes náš pozemek jezdili sousedi. Hold někama se musela ta hlína a materiál odvozit. 

Pro představu, jak náš pozemek vypadá, posílám fotečky. Bohužel kvalita není dokonalá, je to foceno na mobil. Pozemek je rozměrově 29*35m, užší strana je u cesty. Ale veliká výhoda je, že je to rohový pozemek, největší ze všech, zasíťovaný a hlavně je situován na jih.

Pozemek, jak jsme zjistili po posečení trávy, není úplně rovinatý. Zadní část je mírně vyvýšená. Ale myslím si, že když je tam rozdíl na začátku pozemku a konci 1m, není to zas taková hrůza. Stejně máme v plánu stavit v přední části :-).

Reklama

Všem stavebníkům stavbě zdar :-)

Galerie

Staráme se o náš pozemekStaráme se o náš pozemekStaráme se o náš pozemek
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Šáša a Romča
Šáša a Romča (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama