Startujeme pozemkem

Autor: Luboš a Markéta (2 příspěvky)
12. 2. 2014
0 komentářů
Startujeme pozemkem
Příspěvek stavebníka
Když jsme před cca. 1/2 rokem přemýšleli o koupi bytu, brzy jsme se začali obracet k myšlence stavby RD - ovšem ne za každou cenu.. RD na klíč bych si nikdy nepořídil, asi se nikdy nebudu cítit tak bohatý, resp. pohodlný :-)

Tenkrát jsme si řekli - najdeme-li levný, bezpečný způsob výstavby a levný pozemek ležící v bližší dojezdové vzdálenosti do města, kde pracujeme  - jdeme do toho. Byli jsme smířeni s tím, že budeme hledat dlouho a nemusí se poštěstit hned v prvních měsících.

To se ale stalo a brzy námi vybraný pozemek bude patřit nám...Hlavní byla lokace a cena. S tou jsme se nakonec dostali na 450tis./ 875m2.

Přes pozemek vede 2 roky "stará" obecní kanalizace a na části pozemku vedou sítě O2. Oboje jsem si předem ověřil a pro stavbu RD s tím následně nebude problém. Spíš naopak, dost lidí to dle původního majitele pozemku odradilo a musel jít s cenou o dost níž. Za pár mailů a telefonátů mě to ale stálo :-) Pozemky okolo jsou řádově o 200tis. a víc dražší..

Reklama

Sítě O2 budou přeloženy mimo pozemek, vše na náklady původního majitele a bude se moct začít.

Mírně do kopečka, velikost mohla být menší, zasíťovaný, na nové majitele připravený :-)

Budeme zde umisťovat všechny fáze výstavby s fotodokumentací - na konci března poprvé kopneme do země, předpokládáme ukončení k nastěhování v červenci/srpnu.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
Pozemek
450 000 Kč
Celkem450 000 Kč

Galerie

Startujeme pozemkem
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Luboš a Markéta
Luboš a Markéta (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací