Znovu a lépe!

Autor: Aneta a Šárka (8 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
1. 12. 2013
2 komentáře
Znovu a lépe!
Příspěvek stavebníka
Ahoj stavebníci, uplynuly čtyři měsíce od našeho posledního příspěvku a abychom nenechávaly napjaté ty, kdo jsou zvědaví na náš stavební příběh, rozhodly jsme se podělit se o další cenné zkušenosti. Týká se to to hlavně projektu a projektanta, na smůlu zprávy nejsou pozitivní.

Jak snadno a rychle (nutno dodat, že stoprocentně pozitivně přesvědčené) jsme k projektantovi přišly, tak jsme ho po dvou měsících snadno a rychle „vypakovaly“. Měly jsme (a pořád máme) jasnou představu a zadání, jak má dům fungovat a co má obsahovat, ale každý návrh, každou zeď jsme musely vymyslet samy a podle toho to vypadalo… prostě všechno bylo bez invence, v ničem nebyl problém – „všechno postavíme, všechno namalujeme, všechno je možné“…  Přidala se k tomu i nespolehlivost, slibování atd. Takže adieu…

Díky tomuhle webu jsme získaly kontakt na nového projektanta a práce s ním je úplně jiná. Konstruktivní jednání, fundované rady a argumenty… takhle jsme si to představovaly. Samozřejmě ještě nejsme u konce a projekt v ruce nemáme, ale teď věříme, že to probíhá jak má.

Proto radíme všem – dejte si práci s výběrem a přesvědčte se o kvalitě projektanta dřív, než s ním začnete trávit čas nad výkresy – ušetří Vám to čas, peníze a nesebere Vám to elán do stavby. Hodně zdarů!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Aneta a Šárka
Aneta a Šárka (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací