Pozemek, rozhodnutí stavět, projekt

Autor: Lecho a Janka (1 příspěvek)
16. 7. 2013
9 komentářů
Pozemek, rozhodnutí stavět, projekt
Příspěvek stavebníka
Dobrý den ;) Ke koupi pozemku jsme se dostali úvahou co s penězi, které jsme chtěli někam investovat. Naše volba tedy byla pozemek, jelikož jsme se chtěli do budoucna usadit a založit rodinku ve vlastním domečku.

Hledání vhodného pozemku jsme zúžili na rodnou vísku z důvodu dostupnosti MHD, školy, obchodu a co si budeme nalhávat citového pouta :) Výběr nebyl nějak velký, ale povedlo se nám najít to naše místečko :)

Původně jsme chtěli něco našetřit před začátkem, ale jak to bývá plány se mění podle okolností :) Stárnem a stavět s malým dítětem není zrovna ideálni jak z hlediska finančního tak časového. Tak jsme se rozhodli začít raději teď. 

V dubnu jsme rozeslali poptávku na projektanta a po 3-4 týdnech oběhávání jsme si vybrali. Dali jsme mu náš návrh. Stálo mě to hodně času a nervů ( nápady přítelkyně tykající se uspořádání, velikosti pokojů atd. měnící se častěji než počasí :) ). Naštěstí se mu to celkem líbilo a s menšími úpravami se ho jal zvěčnit na papír :) Teď už jen čekáme na finální verzi.

Reklama

Náklady

Název položkyCena
projekt
36 000 Kč
čez
16 000 Kč
Radon
2 400 Kč
Pozemek
610 000 Kč
Celkem664 400 Kč

Galerie

Pozemek, rozhodnutí stavět, projekt
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lecho a Janka
Lecho a Janka (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací