Projekt domu

Autor: Kačka a Ráďa (2 příspěvky)
Kategorie: Projekt domu
20. 3. 2013
6 komentářů
Projekt domu
Příspěvek stavebníka
Duben-2012 Od začátku jsme měli jasno v tom, že si nemůžeme na náš atypický pozemek koupit typizovaný projekt. Takže na jaře 2012 jsme se začali poohlížet po nějakém architektovi/projektantovi.

Naše cenová představa byla kolem 30tis. za prováděcí projekt. Nakonec jsme sehnali jednu paní architektku, která by nám udělala projekt za 30tis, jenže...

Byla jsem už rok na rodičovské, takže jsem měla celkem čas vymyslet, jaký baráček by se nám líbil a zároveň vymyslet co nejlepší umístěni na pozemku. Prošla jsem snad všechny projekty na internetu, stáhla 3D prográmek, takže jsme k paní architektce šli s již hotovým návrhem.

Proti vnitřnímu rozmístění a dispozicím neměla námitky (ale nakonec nám stejně navrhla, podle nás několik nepraktických variant, jako třeba, že do prádelny budeme chodit přes záchod, ...), a nelíbilo se jí zkosení jednoho rohu kvůli zkosenému pozemku, tak aby zahrada byla co největší.

Reklama

Chápu, že z architektonického pohledu to není nejhezčí řešení, ale pro nás byla důležitější velikost naší malé zahrádky. Takže naštěstí jsme se s paní architektkou rozloučili ještě v počátcích (teda spíš ona se rozloučila s námi :-)).

Nakonec jsme našli jednu skvělou projekční kancelář v Pardubicích. Přístup majitele a zaměstnanců byl uzasný, myslím, že se to dneska už moc nevidí!

Domluvená cena byla 50tis. za prováděcí projekt, ale byla to skvělá spolupráce!

Reklama

Takže projekt máme :-) Baráček bude přízemní se sedlovou střechou. Rozměry: cca 9,5x13m Použitý materiál: Ytong 300mm (nosné zdivo) + PLS 100mm

Náklady

Název položkyCena
provadeci projekt
50 000 Kč
Celkem50 000 Kč
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Kačka a Ráďa
Kačka a Ráďa (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama