Projektová dokumentace

Autor: Léňa a Zdenda (6 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
28. 10. 2012
7 komentářů
Projektová dokumentace
Příspěvek stavebníka
Na jaře 2012 byl už skoro půl roku pozemek náš, provedli jsme přihlášení pro daň z nemovitosti, tak bylo na čase začít vybírat domek, jasně jsme se s Léňou shodli, že chceme podkrovní domek, s valbovou střechou, a jedním vikýřem, půjčili jsme si tedy nějaké katalogy typových domů, ale žádnej už vyprojektovanej dům se nám nelíbil natolik, abychom projekt koupili.

Oslovili jsme kamaráda tu dobu ještě studenta 3. ročníku stavební fakulty, jestli by se mu nechtělo nám pomoct a nakreslit dům podle našich představ. On souhlasil, a opřel se do toho a už za týden měl hotovou vizualizaci, podle níž jsme zjistili, že domek je nějak malý, proto jsme se dohodnuli o zvětšení o 1m jedné strany. A nechali jsme ho pracovat.

Proběhly dovolené, prázdniny a krom toho, že jsme sehnali perfektní stavební boudu - štábní vůz z vojenské Pragy V3S, navíc od chlapíka z dědiny, který nám ji dovezl a postavil na místo na parcele :-) jsme přes léto, krom sečení na parcele vlastně nic nedělali, akorát nechali rozhrnout traktorem navozenou hlínu (kamarád to provedl zadarmo - jako protislužbu za to, že jsem mu na jaře byl pomoct vybírat motorku a pak jsem mu na ní pomohl provést základní údržbu).

Nyní začal podzim, s projektantem jsme v kontaktu, co nevidět bude projekt hotov, už údajně chybí pouze pár drobností a může se tisknout, máme domluvenou požární zprávu, domluveno zpracování en. průkazu, podanou žádost na vynětí z PF, od jara zaplacenou zálohu ČEZu a změřen radon, konečně i slovo, že by neměl být problém s tlakem vody v řadu a bez problému nás VaK připojí :-) do konce roku snad bude povolení od stavebního úřadu.

Reklama

Ve fotogalerii jsou vizualizace, jak bude domek jednou vypadat :-)

Galerie

Projektová dokumentaceProjektová dokumentaceProjektová dokumentace
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Léňa a Zdenda
Léňa a Zdenda (6 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací