Výstava DŮM A BYDLENÍ

Autor: Diamant Expo (8 příspěvků)
3. 10. 2012
0 komentářů
Výstava DŮM A BYDLENÍ
Příspěvek stavebníka
Největší veletrh interiéru a bydlení na severu Čech od čtvrtka 11. do neděle 14. října. Návštěvníci na ní naleznou ucelený přehled nabídek jak z oblasti nemovitostí, poradenství o bydlení, finančních služeb, tak i interiérových prvků.

Nabídka více než stopadesáti zajímavých firem z oboru bydlení

Umíte si představit, že za dvě / tři hodiny dokážete stihnout obejít přes sto firem a dovědět se o jejich nabídce? My ano, právě tolik vystavovatelů, nebo odborníků můžete potkat na výstavě Dům a bydlení. Jsou připravení vám podat podrobné informace.

Získání bonusů a slev

Pro návštěvníky je důležité vědět, že jednotliví vystavovatelé jsou připravení přímo na výstavě nabízet jedinečné slevy a bonusy. Zajímavé – co říkáte?

Zajímavosti v areálu 

Dále zde uvidíte širokou nabídku bytových doplňků, nábytku, drobností do domácnosti. Po celou dobu výstavy probíhá soutěže o zajímavé ceny.

Reklama

Výlet pro celou rodinu

Každoročně se na výstavu DŮM A BYDLENÍ přijede podívat na dvacet tisíc návštěvníků, jedná se o akci, kde přichází rodiny se svými dětmi, stráví příjemný čas v areálu výstaviště, pochutnají si na zajímavých specialitách, které zde nabízí drobní výrobci.

Pomůžeme Vám zařídit, opravit, postavit Váš dům a vytvořit Váš domov. Již 8. ročník veletrhu DŮM A BYDLENÍ se uskuteční ve dnech 11. – 14. 10. 2012 v areálu výstaviště Liberec.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Diamant Expo (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací